Povezane vesti
"Sine moj, kako ću bez tebe...": Potresne reči majke mladića koji se utopio na Drinskoj regati
Mondo pre 27 dana
Radiša Mijailović (33) tragično je nastradao u subotu popodne tokom manifestacije Drinska regata. Tradicija duga 25 godina, po prvi put, nažalost završila se tragično - Radiša je skočio u Drinu i nije isplivao živ. Majka Radiše M. (33) koji je u subotu… »
Oglasila se Radišina majka, udavio se u Drini: Mladić nađen mrtav u stanu u Novom Sadu, jeziva tuča u Beogradu
Telegraf pre 27 dana
Sumirano. Telegraf.rs i ovog jutra objavljuje najvažnije vesti iz crne hronike u Srbiji. Reka Drina je u subotu u smrt odvukla mladića (33), a njegova majka juče je objavila sliku svog sina uz reči koje niko ne može da zaboravi: "Sine moj, kako ću bez… »
„Sine moj, kako ću bez tebe“: Reči majke nastradalog mladića na Drinskoj regati naterale suze svima na oči
Alo pre 26 dana
Prema prvim nezvaničnim informacijama, mladić rodom iz okoline Ljubovije skočio je u reku, ali je najverovatnije, doživeo srčani udar i preminuo. Lekari Hitne pomoći i pored svih napora nisu uspeli da mu spasu život. Majka Radiše M. (33) koji je u subotu… »
Mislili smo da se šali... Prijatelj Radiše koji se utopio na Drinskoj regati otkrio nove detalje tragedije
Alo pre 27 dana
Radiša Mijailović (33) tragično je nastradao u subotu popodne tokom manifestacije Drinska regata. Tradicija duga 25 godina, po prvi put, nažalost završila se tragično - Radiša je skočio u Drinu i nije isplivao živ. Porodica, prijatelji i pozanici… »
"Bog ga je otrgao iz naručja braće i roditelja": Radiša koji se utopio u Drinskoj regati bio građevinski inspektor, njegovi…
Blic pre 27 dana
Radiša M. (33) iz sela Vrhpolje kod Ljubovije, koji se utopio 12. jula u Drini tokom održavanja 25. Drinske regate, sahranjen je juče u Ljuboviji. Na večni počinak ga je ispratio veliki broj građana, a jedan od njih oglasio se za "Blic" i ispričao nam… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za ponedeljak, 11. avgust: Sunčano, a na jugu i istoku veoma toplo
Beta pre 5 satijoš 7 povezanih

"Videćemo koliko je Putin ozbiljan": Rute otkrio o čemu će pričati ruski i američki lider: "Vrši ogroman pritisak na Rusiju"
Blic pre 7 satijoš 4 povezane

Objavljen srednji kurs evra: Po ovim vrednostima menjačnice prodaju valute
Mondo pre 13 minutajoš 1 povezana