Povezane vesti

"Sine moj, kako ću bez tebe...": Potresne reči majke mladića koji se utopio na Drinskoj regati

"Sine moj, kako ću bez tebe...": Potresne reči majke mladića koji se utopio na Drinskoj regati

Mondo pre 27 dana
Radiša Mijailović (33) tragično je nastradao u subotu popodne tokom manifestacije Drinska regata. Tradicija duga 25 godina, po prvi put, nažalost završila se tragično - Radiša je skočio u Drinu i nije isplivao živ. Majka Radiše M. (33) koji je u subotu… »
Oglasila se Radišina majka, udavio se u Drini: Mladić nađen mrtav u stanu u Novom Sadu, jeziva tuča u Beogradu

Oglasila se Radišina majka, udavio se u Drini: Mladić nađen mrtav u stanu u Novom Sadu, jeziva tuča u Beogradu

Telegraf pre 27 dana
Sumirano. Telegraf.rs i ovog jutra objavljuje najvažnije vesti iz crne hronike u Srbiji. Reka Drina je u subotu u smrt odvukla mladića (33), a njegova majka juče je objavila sliku svog sina uz reči koje niko ne može da zaboravi: "Sine moj, kako ću bez… »
„Sine moj, kako ću bez tebe“: Reči majke nastradalog mladića na Drinskoj regati naterale suze svima na oči

„Sine moj, kako ću bez tebe“: Reči majke nastradalog mladića na Drinskoj regati naterale suze svima na oči

Alo pre 26 dana
Prema prvim nezvaničnim informacijama, mladić rodom iz okoline Ljubovije skočio je u reku, ali je najverovatnije, doživeo srčani udar i preminuo. Lekari Hitne pomoći i pored svih napora nisu uspeli da mu spasu život. Majka Radiše M. (33) koji je u subotu… »
Mislili smo da se šali... Prijatelj Radiše koji se utopio na Drinskoj regati otkrio nove detalje tragedije

Mislili smo da se šali... Prijatelj Radiše koji se utopio na Drinskoj regati otkrio nove detalje tragedije

Alo pre 27 dana
Radiša Mijailović (33) tragično je nastradao u subotu popodne tokom manifestacije Drinska regata. Tradicija duga 25 godina, po prvi put, nažalost završila se tragično - Radiša je skočio u Drinu i nije isplivao živ. Porodica, prijatelji i pozanici… »
"Bog ga je otrgao iz naručja braće i roditelja": Radiša koji se utopio u Drinskoj regati bio građevinski inspektor, njegovi…

"Bog ga je otrgao iz naručja braće i roditelja": Radiša koji se utopio u Drinskoj regati bio građevinski inspektor, njegovi…

Blic pre 27 dana
Radiša M. (33) iz sela Vrhpolje kod Ljubovije, koji se utopio 12. jula u Drini tokom održavanja 25. Drinske regate, sahranjen je juče u Ljuboviji. Na večni počinak ga je ispratio veliki broj građana, a jedan od njih oglasio se za "Blic" i ispričao nam… »

Vesti dana »