Povezane vesti

Nakon slađe poršeline i ona je izbačena iz Elite 8: Evo ko je zauzeo 31. mesto u rijalitiju

Nakon slađe poršeline i ona je izbačena iz Elite 8: Evo ko je zauzeo 31. mesto u rijalitiju

Blic pre 25 dana
Milena Šarac Mimas je sinoć izbačena iz "Zadruge 8 Elite". Ona je osvojila 31. mesto u rijalitiju. Naime, najpre je sinoć iz "Zadruge 8 Elite" izbačena Slađa Poršelina, koja je bila razočarana plasmanom, a nedugo zatim Belu kuću je napustila i Milana… »
"Sa fudbalerom sam imala intimne odnose 12 sati": Sinoć je izbačena iz "Elite 8", a zbog rijalitija raskinula sa dečkom

"Sa fudbalerom sam imala intimne odnose 12 sati": Sinoć je izbačena iz "Elite 8", a zbog rijalitija raskinula sa dečkom

Blic pre 25 dana
Slađa Poršelina sinoć je izbačena iz "Zadruge 8 Elite" u kojoj je zauzela 32. mesto. Ona je priznala da je razočarana plasmanom, a pre samog ulaska u rijaliti iznela je šokantne detalje svog ljubavnog života. Kontroverzna rijaliti učesnica Slađa… »
"Sa fudbalerom sam imala intimne odnose 12 sati": Karijera izbačene rijaliti starlete je šokirala javnost

"Sa fudbalerom sam imala intimne odnose 12 sati": Karijera izbačene rijaliti starlete je šokirala javnost

Telegraf pre 25 dana
Slađa Poršelina sinoć je izbačena iz "Zadruge 8 Elite" u kojoj je zauzela 32. mesto, a iza sebe ima ozbiljnu "karijeru" starlete. Ona je priznala da je razočarana plasmanom, a pre samog ulaska u rijaliti iznela je šokantne detalje svog ljubavnog života… »
Ova takmičarka je zauzela 32.: Mesto u Eliti 8: Voditelj saopštio odluku, ona razočarana

Ova takmičarka je zauzela 32.: Mesto u Eliti 8: Voditelj saopštio odluku, ona razočarana

Blic pre 25 dana
Slađa Poršelina je zauzela 32. mesto u "Zadruzi 8 Eliti". Naime, Slađa Poršelina je sinoć napustila " Zadrugu 8 Elitu", a priznaje da je zbog svog plasmana razočarana. - Loše sam, očekivala sam da će neki ljudi ispasti pre mene. Nisam htela da izađem -… »

Vesti dana »