Povezane vesti

Bajden: Nisam ja odobrio svako pomilovanje

Bajden: Nisam ja odobrio svako pomilovanje

Politika pre 22 dana
Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden izjavio je da nije on odobrio svako pojedinačno pomilovanje, dato pred kraj njegovog mandata u Beloj kući, već da je mnoga potpisao šef njegovog kabineta Džef Zijents. On je u intervjuu za… »
"Znam koliko je Tramp osvetoljubiv": Bajden potvrdio da je njegov šef kabineta potpisao neka pomilovanja: To je legalno, moja…

"Znam koliko je Tramp osvetoljubiv": Bajden potvrdio da je njegov šef kabineta potpisao neka pomilovanja: To je legalno, moja…

Blic pre 22 dana
Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden izjavio je da nije on odobrio svako pojedinačno pomilovanje pred kraj njegovog mandata u Beloj kući, već da je mnoga potpisao šef njegovog kabineta Džef Zijents. On je u intervjuu za "Njujork… »
Bajden otkrio: Nisam ja potpisao sva pomilovanja, korišćen je autopen

Bajden otkrio: Nisam ja potpisao sva pomilovanja, korišćen je autopen

Sputnik pre 22 dana
Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden izjavio je da nije on potpisao svako pojedinačno pomilovanje, dato pred kraj njegovog mandata u Beloj kući, već da je mnoga potpisao šef njegovog kabineta Džef Zijents. On je u intervjuu za… »
Bajden: Nisam ja odobrio svako pomilovanje, šef kabineta je potpisivao

Bajden: Nisam ja odobrio svako pomilovanje, šef kabineta je potpisivao

Euronews pre 23 dana
Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden izjavio je da nije on odobrio svako pojedinačno pomilovanje, dato pred kraj njegovog mandata u Beloj kući, već da je mnoga potpisao šef njegovog kabineta Džef Zijents. On je u intervjuu za New… »

Vesti dana »