Povezane vesti
Bajden: Nisam ja odobrio svako pomilovanje
Politika pre 22 dana
Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden izjavio je da nije on odobrio svako pojedinačno pomilovanje, dato pred kraj njegovog mandata u Beloj kući, već da je mnoga potpisao šef njegovog kabineta Džef Zijents. On je u intervjuu za… »
"Znam koliko je Tramp osvetoljubiv": Bajden potvrdio da je njegov šef kabineta potpisao neka pomilovanja: To je legalno, moja…
Blic pre 22 dana
Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden izjavio je da nije on odobrio svako pojedinačno pomilovanje pred kraj njegovog mandata u Beloj kući, već da je mnoga potpisao šef njegovog kabineta Džef Zijents. On je u intervjuu za "Njujork… »
Bajden otkrio: Nisam ja potpisao sva pomilovanja, korišćen je autopen
Sputnik pre 22 dana
Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden izjavio je da nije on potpisao svako pojedinačno pomilovanje, dato pred kraj njegovog mandata u Beloj kući, već da je mnoga potpisao šef njegovog kabineta Džef Zijents. On je u intervjuu za… »
Bajden: Nisam ja odobrio svako pomilovanje, šef kabineta je potpisivao
Euronews pre 23 dana
Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden izjavio je da nije on odobrio svako pojedinačno pomilovanje, dato pred kraj njegovog mandata u Beloj kući, već da je mnoga potpisao šef njegovog kabineta Džef Zijents. On je u intervjuu za New… »
Vesti dana »

Pao dogovor Putina i Trampa! Predsednici Amerike i Rusije prvi put oči u oči posle 7 godina, a tema je samo jedna
Blic pre 3 minutajoš 41 povezana

Smena sunca i oblaka – mogući kratkotrajni pljuskovi na jugu, temperatura do 31 stepen
Glas Zaječara pre 1 satjoš 16 povezanih