Повезане вести

Бајден: Нисам ја одобрио свако помиловање

Бајден: Нисам ја одобрио свако помиловање

Политика 15.07.2025
Бивши председник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден изјавио је да није он одобрио свако појединачно помиловање, дато пред крај његовог мандата у Белој кући, већ да је многа потписао шеф његовог кабинета Џеф Зијентс… »
"Знам колико је Трамп осветољубив": Бајден потврдио да је његов шеф кабинета потписао нека помиловања: То је легално, моја…

"Знам колико је Трамп осветољубив": Бајден потврдио да је његов шеф кабинета потписао нека помиловања: То је легално, моја…

Блиц 15.07.2025
Бивши председник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден изјавио је да није он одобрио свако појединачно помиловање пред крај његовог мандата у Белој кући, већ да је многа потписао шеф његовог кабинета Џеф Зијентс. Он је у… »
Бајден открио: Нисам ја потписао сва помиловања, коришц́ен је аутопен

Бајден открио: Нисам ја потписао сва помиловања, коришц́ен је аутопен

Спутник 15.07.2025
Бивши председник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден изјавио је да није он потписао свако појединачно помиловање, дато пред крај његовог мандата у Белој куц́и, вец́ да је многа потписао шеф његовог кабинета Џеф… »
Бајден: Нисам ја одобрио свако помиловање, шеф кабинета је потписивао

Бајден: Нисам ја одобрио свако помиловање, шеф кабинета је потписивао

Еуроневс 15.07.2025
Бивши председник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден изјавио је да није он одобрио свако појединачно помиловање, дато пред крај његовог мандата у Белој кући, већ да је многа потписао шеф његовог кабинета Џеф Зијентс… »

Вести дана »