Повезане вести
Бајден: Нисам ја одобрио свако помиловање
Политика 15.07.2025
Бивши председник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден изјавио је да није он одобрио свако појединачно помиловање, дато пред крај његовог мандата у Белој кући, већ да је многа потписао шеф његовог кабинета Џеф Зијентс… »
"Знам колико је Трамп осветољубив": Бајден потврдио да је његов шеф кабинета потписао нека помиловања: То је легално, моја…
Блиц 15.07.2025
Бивши председник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден изјавио је да није он одобрио свако појединачно помиловање пред крај његовог мандата у Белој кући, већ да је многа потписао шеф његовог кабинета Џеф Зијентс. Он је у… »
Бајден открио: Нисам ја потписао сва помиловања, коришц́ен је аутопен
Спутник 15.07.2025
Бивши председник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден изјавио је да није он потписао свако појединачно помиловање, дато пред крај његовог мандата у Белој куц́и, вец́ да је многа потписао шеф његовог кабинета Џеф… »
Бајден: Нисам ја одобрио свако помиловање, шеф кабинета је потписивао
Еуроневс 15.07.2025
Бивши председник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден изјавио је да није он одобрио свако појединачно помиловање, дато пред крај његовог мандата у Белој кући, већ да је многа потписао шеф његовог кабинета Џеф Зијентс… »
Вести дана »
Џокер из Сомбора објаснио свој промашај и пораз Денвера: Постојао је план, али...
Еуроневс пре 2 минутајош 27 повезаних
(ФОТО, ВИДЕО) Зграда загребачког Вјесника целу ноћ у пламену, пожар још није угашен
Н1 Инфо пре 3 минутајош 15 повезаних
Фирми Проинтер 357 милиона динара за тендер Инфостана - “хиперконвергентно решење за продукционо окружење”
Н1 Инфо пре 32 минутајош 2 повезане
Вадефул данас завршава посету Београду и иде у Приштину и Скопље
Радио сто плус пре 8 минутајош 4 повезане