Povezane vesti
Protest protiv saradnje Srbije i Izraela pomeren na plato ispred Skupštine
Danas 15.07.2025
Grupa aktivista i građana, koji se protive saradnji Srbije sa Izraelom, prešla je iz Kosovske ulice na plato ispred Doma Narodne skupštine Srbije, čiji ulaz obezbeđuju pripadnici Interventne jedinice policije. „Izrael ubija, Srbija podržava“, uzvikuju… »
Protest ispred Skupštine zbog konferencije “Beogradski strateški dijalog – Partnerstvo Srbije, Izraela i SAD"
Insajder 15.07.2025
Grupa aktivista i građana, koji se protive saradnji Srbije sa Izraelom, prešla je iz Kosovske ulice na plato ispred Doma Narodne skupštine Srbije, čiji ulaz obezbeđuju pripadnici Interventne jedinice policije. 'Izrael ubija, Srbija podržava', uzvikuju… »
Vesti dana »
„Duboko me to boli, imam ideju za dalje“: Beker govorio o Đokovićevom porazu u Njujorku
Danas pre 26 minutajoš 55 povezanih
Putin: Postoje šanse za rešavanje sukoba u Ukrajini, Tramp konstruktivno angažovan
RTV pre 6 minutajoš 21 povezana
Sunčano i toplo, ali onda stiže promena vremena: Evo kada se očekuju kiša i pljuskovi
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih
Od miliona i jahte do propasti i stravične izjave: Dr Igi proćerdao bogatstvo, nekad dominirao estradom, a sad šokira: "Mene Bog čuva, a oni..."
Blic pre 11 minutajoš 19 povezanih
Tramp: Spreman sam za razgovor sa Putinom kada Moskva bude spremna za mirovni sporazum
Insajder pre 16 minutajoš 20 povezanih