Povezane vesti
„Terali su me da ugradim silikone“: Naša pevačica o pritisku okoline
Nova 15.07.2025
Aleksandra Dabić objasnila je zašto je odbila da ugradi silikone uprkos pritisku drugih. Aleksandra se proslavila učešćem u „Prvom glasu Srbije“ gde je osvojila visoko četvrto mesto, a potom je nastavila da gradi uspešnu solo karijeru. Nedavno je… »
Pevačica (39) priznala: "Terali su me da ugradim silikone, ja nisam imala kompleks, šta će mi to strano telo"
Blic 15.07.2025
Pevačica Aleksandra Dabić, koja se proslavila tokom takmičenja u "Prvom glasu Srbije", je otkrila da su je mnogi terali da ugradi silikone u grudi, iako je ona bila zadovoljna svojim prirodnim izgledom. - Terali su me da ugradim silikone. To je bio takav… »
Vesti dana »

Osoba u crnom nestaje sa krova zgrade posle smrti Čarlija Kirka: Pogledajte snimak, da li je ovo ubica?
Mondo pre 1 minutjoš 57 povezanih

Vremenska prognoza za četvrtak, 11. septembar 2025: Danas u Srbiji oblačno, nestabilno i sa kišom
Beta pre 18 minutajoš 23 povezane

''Pronaći ćemo svakog ko je učestvovao u ovom zločinu''! Vanredno obraćanje Trampa nakon ubistva Čarlija Kirka (video)
Alo pre 2 satajoš 26 povezanih

Sraman potez Hrvata! Smeta im Lukino srpsko poreklo, krenuli sa brutalnim uvredama na račun Dončića (video)
Večernje novosti pre 53 minutajoš 15 povezanih