Povezane vesti
Kad te Tramp probudi da ti da intervju
BBC News 15.07.2025
Američki predsednik je signalizirao novi ton prema NATO-u, i. Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14… »
Radio 021 15.07.2025
Američki predsednik je signalizirao novi ton prema NATO-u, i. REUTERS/Leah Millis Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama… »
Danas 15.07.2025
Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14. jula uveče je na mene došao red. I biću iskren sa vama – spavao… »
Danas 15.07.2025
Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14. jula uveče je na mene došao red. I biću iskren sa vama – spavao… »
NIN 15.07.2025
Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14. jula uveče je na mene došao red. I biću iskren sa vama - spavao… »
Južne vesti 15.07.2025
REUTERS/Leah Millis Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14. jula uveče je na mene došao red. I biću… »
Vesti dana »
Slučaj nadstrešnice: Potvrđena novosadska optužnica protiv Vesića i još petoro ljudi
BBC News pre 44 minutajoš 37 povezanih
Glamočić: Nema mesta panici, afrička kuga svinja nije opasna za ljude
RTK pre 38 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz najavu tropskih temperatura
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 35 povezanih
Država obećava nadoknadu štete uz stroge kazne za nepoštovanje mera protiv kuge svinja
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 30 povezanih
Đilas: Ne kritikujemo ljude, već odluku koja ostavlja Vučiću kontrolu nad REM-om
Beta pre 4 satijoš 23 povezane