Povezane vesti
Kad te Tramp probudi da ti da intervju
BBC News 15.07.2025
Američki predsednik je signalizirao novi ton prema NATO-u, i. Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14… »
Radio 021 15.07.2025
Američki predsednik je signalizirao novi ton prema NATO-u, i. REUTERS/Leah Millis Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama… »
Danas 15.07.2025
Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14. jula uveče je na mene došao red. I biću iskren sa vama – spavao… »
Danas 15.07.2025
Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14. jula uveče je na mene došao red. I biću iskren sa vama – spavao… »
Južne vesti 15.07.2025
REUTERS/Leah Millis Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14. jula uveče je na mene došao red. I biću… »
NIN 15.07.2025
Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14. jula uveče je na mene došao red. I biću iskren sa vama - spavao… »
Vesti dana »
Putniković: Zahtev ruskih vlasnika NIS-a upućen OFAC-u prihvatljiv za američku stranu
RTV pre 45 minutajoš 33 povezane
Šta je Natalijina ramonda? Cvet koji raste u Srbiji danas nosi cela Evropa na reveru, naziv je dobio po našoj kraljici zbog ovoga
Kurir pre 4 satijoš 31 povezana
Oblačno, hladno, ponegde sa mrazem: Kakvo nas vreme očekuje do kraja ove nedelje
NIN pre 19 minutajoš 26 povezanih