Povezane vesti

Kad te Tramp probudi da ti da intervju

Radio 021 pre 25 dana
Američki predsednik je signalizirao novi ton prema NATO-u, i. REUTERS/Leah Millis Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama… »

BBC News pre 25 dana
Američki predsednik je signalizirao novi ton prema NATO-u, i. Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14… »

Danas pre 25 dana
Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14. jula uveče je na mene došao red. I biću iskren sa vama – spavao… »

NIN pre 25 dana
Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14. jula uveče je na mene došao red. I biću iskren sa vama - spavao… »

Južne vesti pre 25 dana
REUTERS/Leah Millis Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14. jula uveče je na mene došao red. I biću… »

Danas pre 25 dana
Donald Tramp ima običaj da pozove reportere iz vedra neba. Čini se da američki predsednik više voli neobavezne telefonske razgovore od intervjua sa sedenjem pred kamerama. U ponedeljak, 14. jula uveče je na mene došao red. I biću iskren sa vama – spavao… »

Vesti dana »