Повезане вести
Кад те Трамп пробуди да ти да интервју
BBC News 15.07.2025
Амерички председник је сигнализирао нови тон према НАТО-у, и. Доналд Трамп има обичај да позове репортере из ведра неба. Чини се да амерички председник више воли необавезне телефонске разговоре од интервјуа са седењем пред… »
Радио 021 15.07.2025
Амерички председник је сигнализирао нови тон према НАТО-у, и. РЕУТЕРС/Леах Миллис Доналд Трамп има обичај да позове репортере из ведра неба. Чини се да амерички председник више воли необавезне телефонске разговоре од интервјуа са… »
Данас 15.07.2025
Доналд Трамп има обичај да позове репортере из ведра неба. Чини се да амерички председник више воли необавезне телефонске разговоре од интервјуа са седењем пред камерама. У понедељак, 14. јула увече је на мене дошао ред. И бићу… »
Данас 15.07.2025
Доналд Трамп има обичај да позове репортере из ведра неба. Чини се да амерички председник више воли необавезне телефонске разговоре од интервјуа са седењем пред камерама. У понедељак, 14. јула увече је на мене дошао ред. И бићу… »
НИН 15.07.2025
Јужне вести 15.07.2025
РЕУТЕРС/Леах Миллис Доналд Трамп има обичај да позове репортере из ведра неба. Чини се да амерички председник више воли необавезне телефонске разговоре од интервјуа са седењем пред камерама. У понедељак, 14. јула увече је на… »
Вести дана »
У Лајпцигу аутомобилом улетео у масу људи: Двоје погинуло, 22 повређено
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Напетости у Ормуском мореузу: Трамп тврди да је Америка погодила седам иранских чамаца
Данас пре 6 сатијош 1 повезана