Povezane vesti
Jovo Bakić kaže da je prošlo vreme dinstanja, sada je prženje
Pravda pre 17 dana
Faza "dinstanja" je gotova, sada je vreme da "pržimo" i "oteramo kriminalce", rekao je profesor Jovo Bakić na skupu zbora građana Krnjače. Organizovani kriminal je oteo našu republiku i siluje je iz dana u dan, a mi reagujemo samo kada se desi neka… »
Jovo Bakić: Faza dinstanja je gotova, sada pržimo i mi i sunce
N1 Info pre 17 dana
Faza "dinstanja" je gotova, sada je vreme da "pržimo" i "oteramo kriminalce", rekao je profesor Jovo Bakić na skupu zbora građana Krnjače. Organizovani kriminal je oteo našu republiku i siluje je iz dana u dan, a mi reagujemo samo kada se desi neka… »
„Pržimo i mi i sunce, a kada sunce popusti, mi ćemo pojačati temeperaturu“: Jovo Bakić objavio da je prošlo vreme dinstanja…
Nova pre 17 dana
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Jovo Bakić poručio je na skupu u Krnjači da je prošlo vreme dinstanja i da je sada trenutak da se prži sadašnja vlast. Kako je naveo, preže i građani i sunce, a kada na jesen sunce, popusti, građani će biti ti… »
Vesti dana »

Tramp će biti razočaran ovom putinovom izjavom o ultimatumu: "Sva razočaranja proizilaze iz prevelikih očekivanja"
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 258 povezanih

"Direktan udar na srpski narod s ciljem rušenja Republike Srpske": Oglasila se ministarka Mesarović o presudi Miloradu Dodiku
Blic pre 46 minutajoš 98 povezanih

Dačić kaže da je naredio da se 'zvučni topovi' vrate u magacine, ponudiće ih aerodromu
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 26 povezanih

Pentagon bez komentara na Trampovu naredbu o premeštanju nuklearnih podmornica
Politika pre 46 minutajoš 19 povezanih