Povezane vesti
VIDEO Vučević proteste u njegovoj ulici uporedio sa nacistima: Mi to nikad ne bismo radili
Radio 021 pre 24 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević objavio je snimak na društvenim mrežama povodom protesta građana u ulici u kojoj stanuje. "Mislim da je svima sve jasno. Oni su javno ceo dan pozivali da se ide na adresu gde živi moja porodica. Samo mi je… »
Još jače ću se boriti protiv njih Vučević poručio blokaderima: "Nikada se neću skloniti onima koji šire mržnju"
Dnevnik pre 24 dana
Lider naprednjaka i savetnik predsednika republike za regionalna pitanja Miloš Vučević poručio je blokaderima koji su se okupili ispred zgrade u Novom Sadu u kojoj živi sa porodicom da se neće skloniti i da će se još jače boriti protiv njih. -Ja sam sa… »
Vučević o protestu ispred njegovog stana: Ubedili su me da sam na pravom putu; usledile brojne osude
RTS pre 23 dana
Predsednik SNS i savetnik predsednika Srbije za regionalna pitanja Miloš Vučević rekao je da se "nikada neće skloniti pred onima koji šire mržnju i da će se još jače boriti protiv njih". Miloš Vučević reagovao je na protest koji je održan ispred njegove… »
Vučević građane koji protestuju nazvao "teroristima": Oni pate za građanskim ratom
N1 Info pre 23 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević objavio je na društvenoj mreži X snimak, nakon što su građani Novog Sada danas otišli do adrese na kojoj je on prijavljen u Novom Sadu. "Ja sam sa svojom porodicom, svi dobro. Svako svoj posao. Mislim da… »
Vučević: Nikada se neću skloniti pred onima koji šire mržnju
RTV pre 23 dana
NOVI SAD - Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike za regionalna pitanja Miloš Vučević poručio je večeras da se nikada neće skloniti pred onima koji šire mržnju i da će se još jače boriti protiv njih. "Nikad im se neću pomeriti. Ne mogu da kažem… »
Miloš Vučević se oglasio pošto su građani Novog Sada došli pred njegovu zgradu
Nova pre 23 dana
Predsednik Srpske napredne stranke i nekadašnji premijer Miloš Vučević poručio je na društvenim mrežama da su Vučevići jači nego što misle oni koji su došli pred njegovu zgradu. „Jači su Vučevići nego što teroristi mogu da zamisle“, napisao je Vučević uz… »
Vučević se oglasio nakon protesta u Novom Sadu, Brnabić mu poslala snažnu poruku
Telegraf pre 23 dana
Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike za regionalna pitanja Milos Vučević poručio je večeras da se nikada neće skloniti pred onima koji šire mržnju i da će se još jače boriti protiv njih. "Nikad im se neću pomeriti. Ne mogu da kažem ko će kako… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Libanska vlada odobrila ciljeve američkog predloga za razoružanje Hezbolaha (foto)
Blic pre 37 minutajoš 1 povezana