Povezane vesti

(Video) "ne zna on sa Kim sam ja bila": Joca Stefanović sprema gala svadbu sa 5 godina starijom koleginicom: "Odmah sam znao…

(Video) "ne zna on sa Kim sam ja bila": Joca Stefanović sprema gala svadbu sa 5 godina starijom koleginicom: "Odmah sam znao…

Blic pre 22 dana
Pevač Joca Stefanović sreću je pronašao kraj pet godina starije koleginice Ive Bojanović koju je verio u junu ove godine. Joca i Iva su se večeras pojavili na Vrnjačkoj muzičkoj noći u Vrnjačkoj Banji, a tom prilikom su za "Blic" na samom početku pričali… »
"Čoveče, nije valjda opet: Razvod?" Darko Lazić otkrio istinu o odnosu sa suprugom Kaćom: "Kumi sam odmah rekao kakvo je…

"Čoveče, nije valjda opet: Razvod?" Darko Lazić otkrio istinu o odnosu sa suprugom Kaćom: "Kumi sam odmah rekao kakvo je…

Blic pre 22 dana
Folk pevač Darko Lazić progovorio je o svojoj deci, koju ima sa tri različite žene, ali i pričama da se razvodi od supruge Katarine. Darko Lazić se pojavio na Vrnjačkoj muzičkoj noći u Vrnjačkoj Banji, a za "Blic" je izneo niz informacija o privatnom… »

Vesti dana »