Povezane vesti
Marina Visković izvadila silikone iz usana: Pevačica posle mnogo godina napravila veliku promenu: "Ispravila sam grešku iz…
Blic 15.07.2025
Pevačica Marina Visković izvadila je silikone iz usana, posle mnogo godina. Ona se večeras pojavila na Vrnjačkoj muzičkoj noći u Vrnjačkoj Banji, a za Blic otkrila da je to bila njena greška iz mladosti, ali da nikad nije kasno za promene. - Odlucila sam… »
"Estetski nije sjajno još": Marina Visković otkrila da li bi još nešto korigovala nakon što je izvadila silikone iz usana…
Blic 15.07.2025
Pevačica Marina Visković izvadila je silikone iz usana, posle mnogo godina, a sad je progovorila na tu temu, ali i na mnoštvo drugih. - Radim album, u procesu smo, a koncert će biti posle albuma, to mi je velika želja. Želim koncert da pevam sve svoje… »
Vesti dana »

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Zasedanje Skupštine Srbije: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 49 minutajoš 63 povezane

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih

"Nemam snage..." Šerif Konjević skrhan od tuge zbog smrti Halida Bešlića, ne može ni da govori od tuge
Kurir pre 2 satajoš 50 povezanih

Vanredna situacija u 4 opštine u Srbiji: Skoro 5.000 korisnika još bez struje, sneg iskidao elektromrežu
Blic pre 6 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 2 satajoš 33 povezane