Povezane vesti

Marina Visković izvadila silikone iz usana: Pevačica posle mnogo godina napravila veliku promenu: "Ispravila sam grešku iz…

Marina Visković izvadila silikone iz usana: Pevačica posle mnogo godina napravila veliku promenu: "Ispravila sam grešku iz…

Blic pre 18 dana
Pevačica Marina Visković izvadila je silikone iz usana, posle mnogo godina. Ona se večeras pojavila na Vrnjačkoj muzičkoj noći u Vrnjačkoj Banji, a za Blic otkrila da je to bila njena greška iz mladosti, ali da nikad nije kasno za promene. - Odlucila sam… »
"Estetski nije sjajno još": Marina Visković otkrila da li bi još nešto korigovala nakon što je izvadila silikone iz usana…

"Estetski nije sjajno još": Marina Visković otkrila da li bi još nešto korigovala nakon što je izvadila silikone iz usana…

Blic pre 17 dana
Pevačica Marina Visković izvadila je silikone iz usana, posle mnogo godina, a sad je progovorila na tu temu, ali i na mnoštvo drugih. - Radim album, u procesu smo, a koncert će biti posle albuma, to mi je velika želja. Želim koncert da pevam sve svoje… »

Vesti dana »