Povezane vesti

Marina Visković izvadila silikone iz usana: Pevačica posle mnogo godina napravila veliku promenu: "Ispravila sam grešku iz…

Marina Visković izvadila silikone iz usana: Pevačica posle mnogo godina napravila veliku promenu: "Ispravila sam grešku iz…

Blic 15.07.2025
Pevačica Marina Visković izvadila je silikone iz usana, posle mnogo godina. Ona se večeras pojavila na Vrnjačkoj muzičkoj noći u Vrnjačkoj Banji, a za Blic otkrila da je to bila njena greška iz mladosti, ali da nikad nije kasno za promene. - Odlucila sam… »
"Estetski nije sjajno još": Marina Visković otkrila da li bi još nešto korigovala nakon što je izvadila silikone iz usana…

"Estetski nije sjajno još": Marina Visković otkrila da li bi još nešto korigovala nakon što je izvadila silikone iz usana…

Blic 15.07.2025
Pevačica Marina Visković izvadila je silikone iz usana, posle mnogo godina, a sad je progovorila na tu temu, ali i na mnoštvo drugih. - Radim album, u procesu smo, a koncert će biti posle albuma, to mi je velika želja. Želim koncert da pevam sve svoje… »

Vesti dana »