Povezane vesti
On je sinoć izbačen iz elite Nakon izlaska otkrio tajne o ljubavnici: "Osećam se oslobođeno"
Alo pre 15 dana
Raskinuo sa ljubavnicom nekoliko sati pre izlaska. Sinoć je Elitu napustio Milovan Minić i tako zauzeo 30. mesto u rijalitiju. Milovan Minić je, nakon što je izbačen sa imanja, tri dana pred veliko finale, prokomentarisao svoje učešće u rijalitiju. -… »
On je zauzeo 30.: Mesto u eliti 8 Tri dana pred finale izbačen iz rijalitija, izneo sve u javnost: "Gastoz me razočarao"
Blic pre 15 dana
Sinoć je "Zadrugu 8 Elitu" napustio Milovan Minić i tako zauzeo 30. mesto u rijalitiju. Milovan Minić je, nakon što je izbačen iz " Zadruge 8 Elite", tri dana pred veliko finale, prokomentarisao svoje učešće u rijalitiju. - Rekao sam Aleksandri pre dva… »
"Gastoz me razočarao.." Tri dana pred finale izbačen je on, Aleks se rasula na komada od tuge
Telegraf pre 15 dana
Sinoć je "Zadrugu 8 Elitu" napustio Milovan Minić i tako zauzeo 30. mesto u rijalitiju. Milovan Minić je, nakon što je izbačen iz "Zadruge 8 Elite", tri dana pred veliko finale, prokomentarisao svoje učešće u rijalitiju. - Rekao sam Aleksandri pre dva… »
Vesti dana »

Na Novom Beogradu blokirane četiri raskrsnice u sklopu protesta Omladinska blokada
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih

Građani i studenti blokirali centar Novog Pazara, u planu i blokada magistrale ka Crnoj Gori
N1 Info pre 1 satjoš 60 povezanih

Partizan bez problema do trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije
Serbian News Media pre 59 minutajoš 42 povezane

Vlast i opozicija različito o memorijalu na Železničkoj stanici: "Spomenik ne mogu podizati oni kojima su ruke krvave"
N1 Info pre 1 satjoš 60 povezanih