Povezane vesti

On je sinoć izbačen iz elite Nakon izlaska otkrio tajne o ljubavnici: "Osećam se oslobođeno"

On je sinoć izbačen iz elite Nakon izlaska otkrio tajne o ljubavnici: "Osećam se oslobođeno"

Alo pre 15 dana
Raskinuo sa ljubavnicom nekoliko sati pre izlaska. Sinoć je Elitu napustio Milovan Minić i tako zauzeo 30. mesto u rijalitiju. Milovan Minić je, nakon što je izbačen sa imanja, tri dana pred veliko finale, prokomentarisao svoje učešće u rijalitiju. -… »
On je zauzeo 30.: Mesto u eliti 8 Tri dana pred finale izbačen iz rijalitija, izneo sve u javnost: "Gastoz me razočarao"

On je zauzeo 30.: Mesto u eliti 8 Tri dana pred finale izbačen iz rijalitija, izneo sve u javnost: "Gastoz me razočarao"

Blic pre 15 dana
Sinoć je "Zadrugu 8 Elitu" napustio Milovan Minić i tako zauzeo 30. mesto u rijalitiju. Milovan Minić je, nakon što je izbačen iz " Zadruge 8 Elite", tri dana pred veliko finale, prokomentarisao svoje učešće u rijalitiju. - Rekao sam Aleksandri pre dva… »
"Gastoz me razočarao.." Tri dana pred finale izbačen je on, Aleks se rasula na komada od tuge

"Gastoz me razočarao.." Tri dana pred finale izbačen je on, Aleks se rasula na komada od tuge

Telegraf pre 15 dana
Sinoć je "Zadrugu 8 Elitu" napustio Milovan Minić i tako zauzeo 30. mesto u rijalitiju. Milovan Minić je, nakon što je izbačen iz "Zadruge 8 Elite", tri dana pred veliko finale, prokomentarisao svoje učešće u rijalitiju. - Rekao sam Aleksandri pre dva… »

Vesti dana »