Povezane vesti
Zgodna Hrvatica zgrožena Tompsonovim koncertom: Poručila da joj je drago što je otišla iz zemlje
Mondo pre 23 dana
Slavna manekenka i dizajnerka hrvatskog porekla, Nera Lešić, oglasila se povodom koncerta Marka Perkovića Tompsona koji je propraćen brojnim skandalima. Hrvatski muzičar nastupao je pred 500.000 ljudi u Zagrebu, 5. jula, a popularna Hrvatica je iznela… »
"Toplo mi je oko srca što sam otišla iz Hrvatske" Mis planete zgrožena domovinom, oglasila se iz Emirata!
Alo pre 22 dana
Inače, manekenka Nera Lešić već neko vreme živi u Emiratima, gde gradi svoju karijeru. Hrvatska manekenka i dizajnerka, Nera Lešić, oglasila se povodom koncerta Marka Perkovića Tompsona koji je održan u Zagrebu 5. jula. Kako je istakla, baš zbog ovakvih… »
"500.000 Maloumnih idiota urlalo fašističke parole" Pevačica osula paljbu po Hrvatima zbog Tompsona: "Vole da me mrze i pljuju"…
Alo pre 22 dana
Ispričala je neprijatnu situaciju koju je doživela, a onda se dotakla ustaškog divljanja u Zagrebu. Hrvatska pevačica Vlatka Pokos doživela je nedavno neprijatnost u Splitu u jednom lokalu jer nije htela da plati flašicu vode 5 evra, a onda se dotakla i… »
"Drago mi je što sam napustila Hrvatsku": Poznata Hrvatica besna nakon uštaškog divljanja: "Kada vidim ljude koji idu na…
Blic pre 22 dana
Nera Lešić, hrvatska manekenka i dizajnerka, oglasila se povodom koncerta Marka Perkovića Tompsona koji je održan u Zagrebu 5 jula, a koji je propraćen skandalima. Nera Lešić nije mogla da razume koliko ljudi se okupilo na Tompsonovom koncertu. - Kad… »
"Kad ovo vidim bude mi drago što sam otišla iz Hrvatske!" Poznata Hrvatica besna zbog Tompsona, podelila scenu
Telegraf pre 22 dana
Hrvatska manekenka i dizajnerka, Nera Lešić, oglasila se povodom koncerta Marka Perkovića Tompsona koji je održan u Zagrebu 5. jula, a koji je propraćen skandalima i o kome se i dalje priča. Nera je istakla da ne razume ljude koji posećuju Tompsonov… »
"500.000 Maloumnih idiota urlalo fašističke parole" Pevačica osulja paljbu po Hrvatima zbog Tompsona: "Vole da me mrze i…
Blic pre 23 dana
Hrvatska pevačica Vlatka Pokos, doživela je nedavno neprijatnost u Splitu u jednom lokalu jer nije htela da plati flašicu vode 5 evra, a onda se dotakla i nedavnog ustaškog divljanja hrvatskog ekstremiste Marka Perkovića Tompsona na Hipodromu u Zagrebu… »
„500.000 maloumnih idiota urla fašističke parole“: Hrvatska pevačica tražila zabranu srpskih pevača, a sada osula paljbu i po…
Nova pre 23 dana
Nekadašnja pevačica doživela je neprijatnu situaciju u jednom kafiću, posle čega se osvrnula na mnoge aktuelne probleme. Vlatka Pokos doživela je neprijatnu situaciju u Splitu i to samo zbog jedne flašice vode. Naime, šokirana cenom vode ušla je u sukob… »
"Pola miliona maloumnih idiota urlalo": Hrvatica koja je tražila zabranu srpskih pevača, sada proziva Tompsona
Telegraf pre 23 dana
Hrvatska pevačica Vlatka Pokos, doživela je nedavno neprijatnost u Splitu u jednom lokalu jer nije htela da plati flašicu vode 5 evra, a onda se dotakla i nedavnog ustaškog divljanja hrvatskog ekstremiste Marka Perkovića Tompsona na Hipodromu u Zagrebu… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 42 povezane

Velika eskalacija: Izrael ide u potpunu kontrolu nad gradom Gazom, Netanjahuov kabinet odobrio kontroverzni plan
Blic pre 13 minutajoš 40 povezanih

Dogovoreno mesto susreta Trampa i Putina, nije otkriveno gde i kada
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih

Vučič o američkim carinama: Verujem da ćemo taj “mali problem“ rešiti u narednom periodu
Insajder pre 13 minutajoš 19 povezanih

Dodik poslao zahtev Ustavnom sudu BiH, traži privremenu zabranu izvršenja presude
Nova pre 3 minutajoš 19 povezanih