Povezane vesti

Zgodna Hrvatica zgrožena Tompsonovim koncertom: Poručila da joj je drago što je otišla iz zemlje

Zgodna Hrvatica zgrožena Tompsonovim koncertom: Poručila da joj je drago što je otišla iz zemlje

Mondo pre 23 dana
Slavna manekenka i dizajnerka hrvatskog porekla, Nera Lešić, oglasila se povodom koncerta Marka Perkovića Tompsona koji je propraćen brojnim skandalima. Hrvatski muzičar nastupao je pred 500.000 ljudi u Zagrebu, 5. jula, a popularna Hrvatica je iznela… »
"Toplo mi je oko srca što sam otišla iz Hrvatske" Mis planete zgrožena domovinom, oglasila se iz Emirata!

"Toplo mi je oko srca što sam otišla iz Hrvatske" Mis planete zgrožena domovinom, oglasila se iz Emirata!

Alo pre 22 dana
Inače, manekenka Nera Lešić već neko vreme živi u Emiratima, gde gradi svoju karijeru. Hrvatska manekenka i dizajnerka, Nera Lešić, oglasila se povodom koncerta Marka Perkovića Tompsona koji je održan u Zagrebu 5. jula. Kako je istakla, baš zbog ovakvih… »
"500.000 Maloumnih idiota urlalo fašističke parole" Pevačica osula paljbu po Hrvatima zbog Tompsona: "Vole da me mrze i pljuju"…

"500.000 Maloumnih idiota urlalo fašističke parole" Pevačica osula paljbu po Hrvatima zbog Tompsona: "Vole da me mrze i pljuju"…

Alo pre 22 dana
Ispričala je neprijatnu situaciju koju je doživela, a onda se dotakla ustaškog divljanja u Zagrebu. Hrvatska pevačica Vlatka Pokos doživela je nedavno neprijatnost u Splitu u jednom lokalu jer nije htela da plati flašicu vode 5 evra, a onda se dotakla i… »
"Drago mi je što sam napustila Hrvatsku": Poznata Hrvatica besna nakon uštaškog divljanja: "Kada vidim ljude koji idu na…

"Drago mi je što sam napustila Hrvatsku": Poznata Hrvatica besna nakon uštaškog divljanja: "Kada vidim ljude koji idu na…

Blic pre 22 dana
Nera Lešić, hrvatska manekenka i dizajnerka, oglasila se povodom koncerta Marka Perkovića Tompsona koji je održan u Zagrebu 5 jula, a koji je propraćen skandalima. Nera Lešić nije mogla da razume koliko ljudi se okupilo na Tompsonovom koncertu. - Kad… »
"Kad ovo vidim bude mi drago što sam otišla iz Hrvatske!" Poznata Hrvatica besna zbog Tompsona, podelila scenu

"Kad ovo vidim bude mi drago što sam otišla iz Hrvatske!" Poznata Hrvatica besna zbog Tompsona, podelila scenu

Telegraf pre 22 dana
Hrvatska manekenka i dizajnerka, Nera Lešić, oglasila se povodom koncerta Marka Perkovića Tompsona koji je održan u Zagrebu 5. jula, a koji je propraćen skandalima i o kome se i dalje priča. Nera je istakla da ne razume ljude koji posećuju Tompsonov… »
"500.000 Maloumnih idiota urlalo fašističke parole" Pevačica osulja paljbu po Hrvatima zbog Tompsona: "Vole da me mrze i…

"500.000 Maloumnih idiota urlalo fašističke parole" Pevačica osulja paljbu po Hrvatima zbog Tompsona: "Vole da me mrze i…

Blic pre 23 dana
Hrvatska pevačica Vlatka Pokos, doživela je nedavno neprijatnost u Splitu u jednom lokalu jer nije htela da plati flašicu vode 5 evra, a onda se dotakla i nedavnog ustaškog divljanja hrvatskog ekstremiste Marka Perkovića Tompsona na Hipodromu u Zagrebu… »
„500.000 maloumnih idiota urla fašističke parole“: Hrvatska pevačica tražila zabranu srpskih pevača, a sada osula paljbu i po…

„500.000 maloumnih idiota urla fašističke parole“: Hrvatska pevačica tražila zabranu srpskih pevača, a sada osula paljbu i po…

Nova pre 23 dana
Nekadašnja pevačica doživela je neprijatnu situaciju u jednom kafiću, posle čega se osvrnula na mnoge aktuelne probleme. Vlatka Pokos doživela je neprijatnu situaciju u Splitu i to samo zbog jedne flašice vode. Naime, šokirana cenom vode ušla je u sukob… »
"Pola miliona maloumnih idiota urlalo": Hrvatica koja je tražila zabranu srpskih pevača, sada proziva Tompsona

"Pola miliona maloumnih idiota urlalo": Hrvatica koja je tražila zabranu srpskih pevača, sada proziva Tompsona

Telegraf pre 23 dana
Hrvatska pevačica Vlatka Pokos, doživela je nedavno neprijatnost u Splitu u jednom lokalu jer nije htela da plati flašicu vode 5 evra, a onda se dotakla i nedavnog ustaškog divljanja hrvatskog ekstremiste Marka Perkovića Tompsona na Hipodromu u Zagrebu… »

Vesti dana »