Povezane vesti
Tramp objavio da je postigo trgovinski sporazum sa Indonezijom
NIN 16.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp objavio je preko svoje mreže Trut Soušal da je postigao trgovinski sporazum sa Indonezijom. "Super sporazum za sve, upravo postignut sa Indonezijom. Pregovarao sam direktno sa njenim vrlo poštovanim predsednikom", napisao… »
Tramp objavio da je postigao trgovinski sporazum sa Indonezijom
Beta 16.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp objavio je preko svoje mreže Trut Soušal da je postigao trgovinski sporazum sa Indonezijom. "Super sporazum za sve, upravo postignut sa Indonezijom. Pregovarao sam direktno sa njenim vrlo poštovanim predsednikom", napisao… »
Tramp objavio da je postigao trgovinski sporazum sa Indonezijom
N1 Info 16.07.2025
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 29 povezanih
Uklonjeni šatori, postavljen "Novogodišnji bazar" ispred Narodne skupštine
RTS pre 20 minutajoš 22 povezane
Dronovi koji su leteli ka Putinovoj rezidenciji oboreni! Oglasilo se rusko ministarstvo, ovo su svi detalji o ukrajinskom napadu
Kurir pre 20 minutajoš 69 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih