Povezane vesti
Ovako se Šveđanin izgubio na Suvoj planini: Spasioci Gorske službe otkrivaju nam detalje drame
Telegraf pre 23 dana
Državljanin Švedske koji se sinoć izgubio na Suvoj planini nakon mukotrpne akcije pronađen je živ i zdrav, potvrđeno je za Telegraf.rs iz Gorske službe spasavanja. Kako su nam objasnili, muškarac iz Švedske sam je sinoć krenuo u planinarenje, odjednom se… »
Šveđanin se izgubio na Suvoj planini, stručnjaci upozoravaju: Klimatske promene dovele do jedne strašne stvari
Telegraf pre 22 dana
Državljanin Švedske koji se sinoć izgubio na Suvoj planini nakon mukotrpne akcije pronađen je živ i zdrav. On je sam sinoć krenuo u planinarenje, odjednom se uplašio, skrenuo na pogrešnu stranu i izgubio se, kada je i počela cela drama. Ova vest mnoge je… »
Ovako je izgledala potraga za šveđaninom na Suvoj planini: Oglasili se iz Gorske službe spasavanja: Dobra stvar je da je…
Blic pre 22 dana
Nakon mukotrpne akcije potrage pronađen je državljanin Švedske koji se izgubio na Suvoj planini, saopšteno je iz Gorske službe spasavanja. Kako su naveli, muškarac iz Švedske sam je sinoć krenuo u planinarenje na Suvoj planini, uplašio se, skrenuo na… »
Vesti dana »

(Mape) počinje! Temperatura raste do 40 stepeni! Ekstremne vrućine od danas, za vikend još gore, a evo do kada ćemo da se pržimo
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Trilaterala za mir u Ukrajini – tri lidera s uslovima za pregovore, ko će okončati rat
RTS pre 19 minutajoš 5 povezanih