Povezane vesti

Još jedna tragedija u domu Mirka Kodića: Nakon smrti sina, ponovo ostao bez jedne bliske osobe

Još jedna tragedija u domu Mirka Kodića: Nakon smrti sina, ponovo ostao bez jedne bliske osobe

Mondo pre 23 dana
Prošlo je samo dve godine od smrti sina Mirka Kodića, Aleksandra Kodića, koji je iznenada preminuo u 30. godini života. Još jedan smrtni slučaj je zavio njihovu kuću u crno. Naime, slavnom harmonikašu preminula je tašta. "Preminula mi je tašta, sahranili… »
Smrt u porodici Mirka Kodića: Posle dve godine od smrti sina, sada su ostali bez nje

Smrt u porodici Mirka Kodića: Posle dve godine od smrti sina, sada su ostali bez nje

Telegraf pre 22 dana
Još jedan smrtni slučaj zadesio je porodicu harmonikaša Mirka Kodića. Prošlo je samo dve godine od smrti sina Mirka Kodića, Aleksandra Kodića, koji je iznenada preminuo u 30. godini života. Još jedan smrtni slučaj je zavio njihovu kuću u crno. Naime… »
Smrt u domu mirka kodića: Harmonikaš slomljen: "Sve me je udarilo kao cunami, tu čovek treba da bude jak"

Smrt u domu mirka kodića: Harmonikaš slomljen: "Sve me je udarilo kao cunami, tu čovek treba da bude jak"

Blic pre 23 dana
Mirku Kodiću pre dve godine umro je sin, a harmonikaš je pre šest dana sahranio taštu. Hramonikaš se sada oglasio za domaće medije, a kako kaže, ove godine ga je baš udarilo sve. - Preminula mi je tašta, sahranili smo je pre šest dana - potresen je rekao… »

Vesti dana »