Повезане вести

Још једна трагедија у дому Мирка Кодића: Након смрти сина, поново остао без једне блиске особе

Још једна трагедија у дому Мирка Кодића: Након смрти сина, поново остао без једне блиске особе

Мондо 16.07.2025
Прошло је само две године од смрти сина Мирка Кодића, Александра Кодића, који је изненада преминуо у 30. години живота. Још један смртни случај је завио њихову кућу у црно. Наиме, славном хармоникашу преминула је ташта… »
Смрт у породици Мирка Кодића: После две године од смрти сина, сада су остали без ње

Смрт у породици Мирка Кодића: После две године од смрти сина, сада су остали без ње

Телеграф 16.07.2025
Још један смртни случај задесио је породицу хармоникаша Мирка Кодића. Прошло је само две године од смрти сина Мирка Кодића, Александра Кодића, који је изненада преминуо у 30. години живота. Још један смртни случај је завио… »
Смрт у дому мирка кодића: Хармоникаш сломљен: "Све ме је ударило као цунами, ту човек треба да буде јак"

Смрт у дому мирка кодића: Хармоникаш сломљен: "Све ме је ударило као цунами, ту човек треба да буде јак"

Блиц 15.07.2025
Мирку Кодићу пре две године умро је син, а хармоникаш је пре шест дана сахранио ташту. Храмоникаш се сада огласио за домаће медије, а како каже, ове године га је баш ударило све. - Преминула ми је ташта, сахранили смо је пре шест… »

Вести дана »