Повезане вести
Јованино стање забринуло лекаре "Нису знали шта ће са мном" Доктор преломио: "е сад је доста"
Телеграф 16.07.2025
Јована Јеремић је веома активна на друштвеним мрежама и често се оглашава неким поводом. Ту и тамо водитељка подели неки тренутак из своје емисије ујутру, међутим, у последње време је удара носталгија за временом када је… »
"Лекари нису знали шта ће са мном" Јована Јеремић открила оно што нико није знао: "Доктор је рекао: ’е, сада је доста’"
Ало 16.07.2025
Њено стање изазвало забринутост лекара. Јована Јеремић се присетила периода трудноће, када је 2018. године носила ћерку Леу. Сада је објавила још једну фотографију док је у благословеном стању позирала у уској хаљини, те се… »
"Лекари нису знали шта ће са мном": Јована Јеремић након седам година проговорила: "Могла сам да уђем у књигу рекорда"
Блиц 16.07.2025
Водитељка Јована Јеремић из брака са Војиславом Милошевићем има ћерку Леу коју је родила 2018. године, а сада се присетила како је изгледао њен порођај. Јована је поделила фотографију на којој је у деветом месецу трудноће, а… »
"Исту реченицу сам ја рекла мојој мајци пре 27 година"Јована снимила ћерку па остала у шоку шта јој је рекла
Телеграф 16.07.2025
Водитељка Јована Јеремић из брака са Војиславом Милошевићем има ћерку Леу за коју је јако везана, а која једно време није причала због чега је водитељка била јако забринута. У тешким тренуцима кроз које пролази Јеремићева ових… »
Вести дана »
Нове цене горива у Србији: евродизел појефтинио, бензин остао исти
Наслови.аи пре 25 минутајош 32 повезане
Облачно и кишовито време у Србији уз олујни југоисточни ветар и наранџасти метео-аларм на југу Баната
Наслови.аи пре 1 сатјош 23 повезане
Одбор за културу одбио да се затражи извештај министарства о осумњиченом Селаковићу
Бета пре 1 сатјош 16 повезаних
Расписан тендер за санацију три станичне зграде на брзој прузи - Међу њима и бочна крила станичног здања у Новом Саду
Екапија пре 54 минутајош 12 повезаних