Povezane vesti

Jovanino stanje zabrinulo lekare "Nisu znali šta će sa mnom" Doktor prelomio: "e sad je dosta"

Jovanino stanje zabrinulo lekare "Nisu znali šta će sa mnom" Doktor prelomio: "e sad je dosta"

Telegraf pre 23 dana
Jovana Jeremić je veoma aktivna na društvenim mrežama i često se oglašava nekim povodom. Tu i tamo voditeljka podeli neki trenutak iz svoje emisije ujutru, međutim, u poslednje vreme je udara nostalgija za vremenom kada je trebala da postane majka, te je… »
"Lekari nisu znali šta će sa mnom" Jovana Jeremić otkrila ono što niko nije znao: "Doktor je rekao: ’e, sada je dosta’"

"Lekari nisu znali šta će sa mnom" Jovana Jeremić otkrila ono što niko nije znao: "Doktor je rekao: ’e, sada je dosta’"

Alo pre 22 dana
Njeno stanje izazvalo zabrinutost lekara. Jovana Jeremić se prisetila perioda trudnoće, kada je 2018. godine nosila ćerku Leu. Sada je objavila još jednu fotografiju dok je u blagoslovenom stanju pozirala u uskoj haljini, te se prisetila devetog meseca… »
"Lekari nisu znali šta će sa mnom": Jovana Jeremić nakon sedam godina progovorila: "Mogla sam da uđem u knjigu rekorda"

"Lekari nisu znali šta će sa mnom": Jovana Jeremić nakon sedam godina progovorila: "Mogla sam da uđem u knjigu rekorda"

Blic pre 23 dana
Voditeljka Jovana Jeremić iz braka sa Vojislavom Miloševićem ima ćerku Leu koju je rodila 2018. godine, a sada se prisetila kako je izgledao njen porođaj. Jovana je podelila fotografiju na kojoj je u devetom mesecu trudnoće, a kako kaže, njen porođaj… »
"Istu rečenicu sam ja rekla mojoj majci pre 27 godina"Jovana snimila ćerku pa ostala u šoku šta joj je rekla

"Istu rečenicu sam ja rekla mojoj majci pre 27 godina"Jovana snimila ćerku pa ostala u šoku šta joj je rekla

Telegraf pre 23 dana
Voditeljka Jovana Jeremić iz braka sa Vojislavom Miloševićem ima ćerku Leu za koju je jako vezana, a koja jedno vreme nije pričala zbog čega je voditeljka bila jako zabrinuta. U teškim trenucima kroz koje prolazi Jeremićeva ovih dana veliku utehu joj… »

Vesti dana »