Povezane vesti
"Radimo na razmnožavanju": Sergej Trifunović i njegova 24 godine mlađa žena progovorili o prinovi: "Znao sam da je to majka…
Blic pre 25 dana
Glumac Sergej Trifunović i njegova 24 godine mlađa supruga Isidora su progovorili o prinovi. Naime, Sergej i Isidora su se našalili dok je ona nabrajala članove njihove porodice, glumac je dodao i da "rade na prinovi". - Kad smo se verili, Sergej je… »
"Radimo na razmnožavanju": Sergej i Isidora o bebi: "Znao sam da je to majka moje dece, a ona je.."
Telegraf pre 25 dana
Glumac Sergej Trifunović uživa u braku sa 24 godine mlađom lepoticom Isidorom, a sada su progovorili i o prinovi. Naime, njih dvoje su se našalili, a dok je ona nabrajala članove njihove porodice, Sergej je dodao i da "rade na prinovi". - Kad smo se… »
Vesti dana »

Vens: SAD pripremaju sastanak Putina i Zelenskog; Rute: Kijev treba de fakto da prizna teritorije pod kontrolom Rusije
RTS pre 36 minutajoš 15 povezanih

Kakvo nas vreme danas očekuje u Sremskoj Mitrovici: „Svežije“ – ali i dalje vrelo
Ozon pre 40 minutajoš 13 povezanih

(Video, foto) urušile se zgrade u Turskoj, ima mrtvih! Nakon snažnog potresa usledilo još 20, izdato hitno upozorenje građanima: Obustavljen avio-saobraćaj
Blic pre 9 satijoš 8 povezanih

Studenti objavili kalendar protesta za ovu nedelju - u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
N1 Info pre 25 minutajoš 1 povezana