Povezane vesti
"Ako me gurne, ja sam polomljena": Progovorila majka Filipa Cara, bivša partnerka objavila uznemirujući snimak
Mondo 16.07.2025
Maja Marinković danas je bila u stanici policije, navodno zbog Filipa Cara, bivšeg dečka kojeg je i druga bivša partnerka - Aleksandra Nikolić, optužila za nasilje. Marinkovićeva je sada na svom Instagram storiju objavila snimak Aleksandre Nikolić koja… »
Maja Marinković objavila poziv majke Filipa Cara i Aleks Nikolić: Ona uplašena za svoj život
Telegraf 16.07.2025
Aleksandra Nikolić objavila je audio poruke koje je razmenila sa majkom Filipa Cara u kojoj ona priznaje da ga se plaši, a sve ovo ponovo je objavila Maja Marinković. Naime, Maja Marinković je na Instagramu postavila snimak Aleksandre Nikolić koja priča… »
"On nije normalan": Majka Filipa Cara se boji sina, Maja Marinković objavila dokaz: "Ako me gurne, ja sam polomljena"
Blic 16.07.2025
Majka Filipa Cara je u razgovoru sa Aleksandrom Nikolić priznala da se boji rođenog sina, a ove dokaze iznela je javno Maja Marinković. Naime, Maja Marinković je na Instagramu postavila snimak Aleksandre Nikolić koja priča sa majkom Filipa Cara, u kojem… »
Vesti dana »
Poslednji utorak 2025. godine u Novom Sadu: Evo šta vam donosi
Radio 021 pre 49 minutajoš 32 povezane
"Potpisivali su vojnici, policajci...": ETF u blokadi objavio koliko potpisa su studenti skupili za jedan dan
N1 Info pre 3 minutajoš 53 povezane
Novogodišnji bazar na mestu Ćacilenda: Građani nisu oduševljeni, mada slobodno prolaze - "ovde treba patrijarh da osvešta malo"
N1 Info pre 3 satajoš 22 povezane
Razgovarali telefonom Tramp i Putin, Kremlj kaže da je Putin obavestio Trampa o ukrajinskom napadu
Beta pre 14 minutajoš 75 povezanih
Au, kakvo iznenađenje: Drčelić uzeo mikrofon i najavio igrača koji bi mogao da bude ključan za Zvezdu ove sezone!
Hot sport pre 8 minutajoš 27 povezanih