Повезане вести
"Ако ме гурне, ја сам поломљена": Проговорила мајка Филипа Цара, бивша партнерка објавила узнемирујући снимак
Мондо 16.07.2025
Маја Маринковић данас је била у станици полиције, наводно због Филипа Цара, бившег дечка којег је и друга бивша партнерка - Александра Николић, оптужила за насиље. Маринковићева је сада на свом Инстаграм сторију објавила снимак… »
Маја Маринковић објавила позив мајке Филипа Цара и Алекс Николић: Она уплашена за свој живот
Телеграф 16.07.2025
Александра Николић објавила је аудио поруке које је разменила са мајком Филипа Цара у којој она признаје да га се плаши, а све ово поново је објавила Маја Маринковић. Наиме, Маја Маринковић је на Инстаграму поставила снимак… »
"Он није нормалан": Мајка Филипа Цара се боји сина, Маја Маринковић објавила доказ: "Ако ме гурне, ја сам поломљена"
Блиц 16.07.2025
Мајка Филипа Цара је у разговору са Александром Николић признала да се боји рођеног сина, а ове доказе изнела је јавно Маја Маринковић. Наиме, Маја Маринковић је на Инстаграму поставила снимак Александре Николић која прича са… »
Вести дана »
(Фото) Уведена ванредна одбрана од поплава на Јужној Морави код Врања и на Тимоку код Зајечара
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 15 повезаних
Ђоковић и даље трећи на АТП листи, пад Олге Даниловић на ВТА листи
Еуроневс пре 1 сатјош 20 повезаних
Важно за све возаче теретњака у Србији! На овим путним правцима за њих важе забране
Телеграф пре 1 сатјош 14 повезаних