Povezane vesti
"Ako me gurne, ja sam polomljena": Progovorila majka Filipa Cara, bivša partnerka objavila uznemirujući snimak
Mondo 16.07.2025
Maja Marinković danas je bila u stanici policije, navodno zbog Filipa Cara, bivšeg dečka kojeg je i druga bivša partnerka - Aleksandra Nikolić, optužila za nasilje. Marinkovićeva je sada na svom Instagram storiju objavila snimak Aleksandre Nikolić koja… »
Maja Marinković objavila poziv majke Filipa Cara i Aleks Nikolić: Ona uplašena za svoj život
Telegraf 16.07.2025
Aleksandra Nikolić objavila je audio poruke koje je razmenila sa majkom Filipa Cara u kojoj ona priznaje da ga se plaši, a sve ovo ponovo je objavila Maja Marinković. Naime, Maja Marinković je na Instagramu postavila snimak Aleksandre Nikolić koja priča… »
"On nije normalan": Majka Filipa Cara se boji sina, Maja Marinković objavila dokaz: "Ako me gurne, ja sam polomljena"
Blic 16.07.2025
Majka Filipa Cara je u razgovoru sa Aleksandrom Nikolić priznala da se boji rođenog sina, a ove dokaze iznela je javno Maja Marinković. Naime, Maja Marinković je na Instagramu postavila snimak Aleksandre Nikolić koja priča sa majkom Filipa Cara, u kojem… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 32 povezane
„Dijasporo, ovo je tvoja prilika“: Studenti u blokadi objavili kako građani Srbije mogu iz inostranstva dati svoj potpis za studente
Mašina pre 5 satijoš 52 povezane
Božićno selo ispred Skupštine Srbije: Štandovi i jelke zamenili šatore (VIDEO, FOTO)
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 73 povezane
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Radio sto plus pre 4 satijoš 28 povezanih