Povezane vesti
Kizrijev preživeo pokušaj ubistva: Ruski MMA borac napadnut i hitno prebačen u bolnicu
Mondo pre 4 dana
Ruski MMA borac Timur Kizrijev (29) doživeo je neverovatnu situaciju pored svog auta, dok je uzimao stvari iz gepeka bio je napadnut s leđa. Maskirani napadači ispalili su najmanje pet metaka u sportistu dagestanskog porekla, ali je MMA borac uspeo da… »
Jezivo! Dvojica istrčala s pištoljima pred MMA šampiona, a onda je krenula borba na život i smrt
Telegraf pre 3 dana
Ruski MMA borac dagestanskog porekla Timur Kizrijev (29) doživeo je pravu noćnu moru ispred svoje zgrade, napadnut je s leđa dok je uzimao stvari iz gepeka svog automobila. Dvojica maskiranih napadača ispalila su najmanje pet hitaca na poznatog… »
VIDEO Pogledajte snimak sačekuše: Ruski MMA borac upucan sa pet metaka, hitno prebačen u bolnicu
Nova pre 3 dana
Prvak PFL-a u perolakoj kategoriji, Timur Kizrijev, preživeo je oružani napad u kojem su ga dva maskirana napadača pogodila sa pet hitaca iz traumatskih pištolja. Šampiona druge najveće MMA organizacije na svetu, neporaženog u profesionalnoj karijeri sa… »
Ruski MMA borac upucan sa pet metaka, van životne opasnosti
Sport klub pre 3 dana
Timur Kizrijev, ruski MMA borac dagestanskog porekla teško je ranjen u noći između utorka i srede. U Kizrijeva su ispred zgrade u Mahačkali nepoznati maskirani napadači ispalili pet metaka. Ruski mediji prenose da su Kizrijeva ispred zgrade sačekala dva… »
Vesti dana »

"Tražiću listing glasova, uzela sam advokata" Prva izjava Site Ahmić nakon udarca na Pink, uložili 40.000€?!
Telegraf pre 19 minutajoš 30 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 4 satijoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 3 satajoš 4 povezane