Povezane vesti
Mesarović obišla kuršumlijska sela: Evo na koji način će država i Ministarstvo pomoći
Telegraf pre 21 dana
Adrijana Mesarović, potpredsednica Vlade i ministarka privrede, posetila je danas opštinu Kuršumlija i meštane koji su u požarima ostali bez krova nad glavom i proizvodnih pogona. -Prethodnih dana sam bila u drugim gradovima i okruzima, priđemo svakom… »
Kuršumlijska opština posle požara – komisije procenjuju štetu, saniraju se objekti
RTS pre 20 dana
Ministarka privrede Adrijana Mesarović posetila je područje opštine Kuršumlija. U okviru obilaska najugroženijih mesta zahvaćenih požarom, prvo je obišla fabriku za preradu drvne građe "Toplicadrvo“ u Vlahinji, koja je u potpunosti izgorela, a zatim i… »
Država će maksimalno izaći u susret i pomoći svima koji su pretrpeli štetu od požara
RTV pre 20 dana
KURŠUMLIJA - Ministarstvo privede, vlada i predsednik Srbije Aleksandar Vučić su uz svakog privrednika i građanina i svima koji su pretrpeli štetu od požara maksimalno će izaći u susret i pomoći, izjavila je danas potpredsednica Vlade Srbije i ministarka… »
Mesarović: Država će pomoći svima koji su pretrpeli štetu od požara
Insajder pre 20 dana
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas, tokom obilaska sela Vlahinja i Tmava u Kuršumliji koja su bila zahvaćena požarom, da će država izaći u susret i pomoći svima koji su pretrpeli štetu od požara i da će… »
Ministarka Mesarović obišla kuršumlijska sela koja su zahvatili požari Evo na koji način će država i ministarstvo pomoći…
Alo pre 20 dana
Adrijana Mesarović, potpredsednica Vlade i ministarka privrede, posetila je danas opštinu Kuršumlija i meštane koji su u požarima ostali bez krova nad glavom i proizvodnih pogona. -Prethodnih dana sam bila u drugim gradovima i okruzima, priđemo svakom… »
Ministarka privrede Mesarović obišla meštane sela u Kuršumliji nakon požara: Jedno privredno društvo pretrpelo stopostotnu…
Blic pre 20 dana
(Foto) ministarka Mesarović obišla kuršumlijska sela koja su zahvatili požari Evo na koji način će država i ministarstvo…
Dnevnik pre 20 dana
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dodiku danas oduzimaju mandat i prestaje da bude Predsednik RS? Mogući novi izbori ako opozicija ne prihvati "vladu nacionalnog jedinstva"
Blic pre 3 minutajoš 1 povezana

Skoro bez promene: Zvanični srednji kurs danas je 117,17 dinara za evro
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane