Повезане вести

Месаровић обишла куршумлијска села: Ево на који начин ће држава и Министарство помоћи

Месаровић обишла куршумлијска села: Ево на који начин ће држава и Министарство помоћи

Телеграф 16.07.2025
Адријана Месаровић, потпредседница Владе и министарка привреде, посетила је данас општину Куршумлија и мештане који су у пожарима остали без крова над главом и производних погона. -Претходних дана сам била у другим градовима и… »
Куршумлијска општина после пожара – комисије процењују штету, санирају се објекти

Куршумлијска општина после пожара – комисије процењују штету, санирају се објекти

РТС 16.07.2025
Министарка привреде Адријана Месаровић посетила је подручје општине Куршумлија. У оквиру обиласка најугроженијих места захваћених пожаром, прво је обишла фабрику за прераду дрвне грађе "Топлицадрво“ у Влахињи, која је у… »
Држава ће максимално изаћи у сусрет и помоћи свима који су претрпели штету од пожара

Држава ће максимално изаћи у сусрет и помоћи свима који су претрпели штету од пожара

РТВ 16.07.2025
КУРШУМЛИЈА - Министарство приведе, влада и председник Србије Александар Вучић су уз сваког привредника и грађанина и свима који су претрпели штету од пожара максимално ће изаћи у сусрет и помоћи, изјавила је данас потпредседница… »
Месаровић: Држава ће помоћи свима који су претрпели штету од пожара

Месаровић: Држава ће помоћи свима који су претрпели штету од пожара

Инсајдер 16.07.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је данас, током обиласка села Влахиња и Тмава у Куршумлији која су била захваћена пожаром, да ће држава изаћи у сусрет и помоћи свима који су… »
Министарка Месаровић обишла куршумлијска села која су захватили пожари Ево на који начин ће држава и министарство помоћи…

Министарка Месаровић обишла куршумлијска села која су захватили пожари Ево на који начин ће држава и министарство помоћи…

Ало 16.07.2025
Адријана Месаровић, потпредседница Владе и министарка привреде, посетила је данас општину Куршумлија и мештане који су у пожарима остали без крова над главом и производних погона. -Претходних дана сам била у другим градовима и… »
Министарка привреде Месаровић обишла мештане села у Куршумлији након пожара: Једно привредно друштво претрпело стопостотну…

Министарка привреде Месаровић обишла мештане села у Куршумлији након пожара: Једно привредно друштво претрпело стопостотну…

Блиц 16.07.2025
(Фото) министарка Месаровић обишла куршумлијска села која су захватили пожари Ево на који начин ће држава и министарство…

(Фото) министарка Месаровић обишла куршумлијска села која су захватили пожари Ево на који начин ће држава и министарство…

Дневник 16.07.2025

Вести дана »