Povezane vesti
Snimljena kako ulazi u zgradu Pink televizije: Bebi Dol bila hit Farme, sad ulazi u Zadrugu?
Mondo pre 25 dana
Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, uslikana je kako ulazi u zgradu Pink televizije, u jeku potpisivanja ugovora za novu sezonu rijalitija Zadruga, Elita. Bebi, koja je nedavno promenila ime u Dana Todorović, učestvovala je u rijalitiju… »
Bebi Dol ulazi u "elitu 9"? Evo zašto svi bruje da će čuvena pevačica biti među učesnicima naredne sezone rijalitija
Blic pre 24 dana
Pevačica Bebi Dol (Dana Todorović), koja se nekada zvala Dragana Šarić, opet je u žiži interesovanja javnosti. Ona se na neko vreme povukla iz javnosti, a danas je viđena kako posećuje zgradu "Pink" televizije. Poznato je da je Bebi Dol ranije bila deo… »
Znate li ko je Dana Todorović? Upravo to ime sada stoji u legitimaciji čuvene pevačice Bebi Dol
Dnevnik pre 24 dana
Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, nedavno je promenila ime. Bebi Dol u dokumentima sada piše Dana Todorović, a pevačica je otkrila zašto je donela tu odluku. – Jednostavno, odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to… »
Bebi Dol potpisala ugovor za elitu 9? Promenila ime, pa otišla pravo kod Mitrovića!
Alo pre 24 dana
Neko vreme se povukla iz javnosti, a sada ju je medijska ekipa fotografisala kako posećuje zgradu Pink televizije. Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, nedavno je promenila ime, pa se sad zove Dana Todorović. Neko vreme se povukla iz javnosti… »
Pevačica promenila ime i povukla se: Uslikali smo je ispred Pinka, neprepoznatljiva! Došla da potpiše ugovor?!
Telegraf pre 24 dana
Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, nedavno je promenila ime. Bebi Dol u dokumentima sada piše Dana Todorović, a pevačica je otkrila zašto je donela tu odluku. - Jednostano odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo… »
Vesti dana »

(Video) Rusija u plamenu! Odjekuju eksplozije, otkazani letovi, isplivali prvi snimci: Ukrajinci dronovima udarili u srce Putinove ratne mašinerije
Blic pre 8 minutajoš 24 povezane

Kroz Kipar do prave forme – Srbija na novom testu pred Evrobasket (RTS1, 16.00)
RTS pre 1 satjoš 9 povezanih

Pojačan intenzitet saobraćaja u smeru ka Hrvatskoj, Mađarskoj i Severnoj Makedoniji i iz pravca Bugarske
RTS pre 2 satajoš 7 povezanih