Povezane vesti
Slavnog sportistu ubio grom u vikendici: Supruga se potresnim rečima oprostila od njega
Mondo pre 22 dana
Nekadašnji norveški sportista Odun Grenvold preminuo je nakon što ga je udario grom, saopštila je porodica. Na društvenim mrežama od njega se dirljivom porukom oprostila supruga Kristin Tandberg Hagsja, ali i svi ljubitelji zimskih sportova u Norveškoj i… »
Osvajač olimpijske medalje poginuo od udara groma
Telegraf pre 22 dana
Norveški skijaš Audun Gronvold, osvajač medalje na Olimpijskim igrama 2010. godine, preminuo je od posledica udara groma. - Audun, moja velika ljubavi i najbolji prijatelju 20 godina... danas si nas napustio - rekla je Kristin Tandberg Hagsja… »
Preminuo osvajač olimpijske medalje
Nova pre 21 dana
Norveški skijaš i osvajač olimpijske medalje, Audun Gronvold (49), preminuo je od posledica udara groma. Gronvolda je prošle subote udario grom tokom izleta i podlegao je povredama. „Audun, moja velika ljubavi i najbolji prijatelju 20 godina… danas si… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Oči u oči prvi put posle 7 godina? Tramp planira da se sastane sa Putinom početkom sledeće nedelje
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 18 minutajoš 1 povezana