Повезане вести
Суша на југу Србије: Рестрикције воде око Лебана, снабдевање гарантовано шест сати дневно
Еуроневс 16.07.2025
Становници виших делова Лебана већ петнаестак дана имају проблема са водоснабдевањем. Да би воду имали сви, од данас су уведене рестрикције по рејонима, а има их четири. Киша, која се сутра најављује на југу земље, могла би да… »
Пресушила река на југу Србије: Цела насеља остала без воде, мештани на мукама, ситуација драматична
Телеграф 16.07.2025
Недовољно воде за околна села. Становници виших делова Лебана већ петнаестак дана имају проблема са водоснабдевањем и од данас су уведене рестрикције по рејонима, а има их четири. Киша, која се сутра најављује на југу земље… »
Рестрикције воде у Лебану, пресушила река Шуманка
РТС 16.07.2025
Становници виших делова Лебана већ петнаестак дана имају проблема са водоснабдевањем. Да би воду имали сви, од данас су уведене рестрикције по рејонима, а има их четири. Киша, која се сутра најављује на југу земље, могла би да… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 9 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана