Povezane vesti
"Mi smo ga ubili, ovo je početak, lov se nastavlja": Ekstremisti iz grupe Baza prete Ukrajini posle ubistva pukovnika
Mondo pre 13 dana
Ekstremistička grupa "Baza" koja je nastala u SAD, a sada navodno ima prorusku ćeliju u Ukrajini, preuzela je odgovornost za ubistvo pukovnika Ivana Voronjiča, pripadnika ukrajinske službe bezbednosti SBU, usred bela dana u Kijevu. Napad se dogodio… »
Terororistička grupa povezana s Rusima ubila ključnog čoveka Zelenskog? Neprijateljima poslali moćnu poruku
Telegraf pre 12 dana
Ukraјinsko krilo međunarodno zabranjene kraјnje desničarske terorističke organizaciјe, sa sumnjivim vezama sa Rusiјom, tvrdi da јe umešano u ubistvo pukovnika obaveštajne službe u Kiјevu. Kraјem prošle nedelje, maskirani napadač јe vatrenim oružјem ubio… »
Atentat u Kijevu! Neonacistička mreža "The Base" hvali se likvidacijom SBU oficira: „Ovo je samo početak!“
Alo pre 12 dana
Ekstremna ukrajinska ćelija SAD-bazirane neonaističke grupacije The Base preuzela je odgovornost za ubistvo pukovnika SBU Ivana Voroniča u Kijevu i najavila dalju kampanju atentata. Istraga ukazuje na veze s ruskim obaveštajnim strukturama. Britanske… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 3 sata

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 7 satijoš 3 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi" Ena Čolić prvi put oči u oči nakon Elite: "Nije mi svejedno"
Telegraf pre 3 satajoš 2 povezane