Povezane vesti
Naša pevačica osam sati pevala za 3.000 dinara: Danas bira gde nastupa
Nova 17.07.2025
Pevačica Jelena Kostov otkrila je da je njen prvi honorar iznosio svega 3.000 dinara, koje je zaradila pevanjem čak osam sati. Jelena je otkrila da je prvi put nastupala u Sokobanji, gde je morala da se dobro pokaže. „Pevala sam u Sokobanji, honorar mi… »
Sada bira gde nastupa a nekada je pevala za 3.000 dinara osam sati: Naša pevačica progovorila o teškom početku
Telegraf 17.07.2025
Pevačica Jelena Kostov danas gradi uspešnu karijeru i bira gde će da nastupa. Ipak, pevačica se seća svojih početaka kada je radila za svega 3.000 dinara i to čak osam sati. Jelena je otkrila da je prvi put nastupala u Sokobanji, gde je morala da se… »
Pevala je za 3000 dinara osam sati: Jelena Kostov je imala težak početak: Danas bira gde nastupa, a evo čemu se posvetila…
Blic 16.07.2025
Pevačica Jelena Kostov otkrila je da je njen prvi honorar iznosio svega 3.000 dinara, koje je zaradila pevanjem čak osam sati. Jelena je otkrila da je prvi put nastupala u Sokobanji, gde je morala da se dobro pokaže. - Pevala sam u Sokobanji, honorar mi… »
Vesti dana »
Hapšenje u Preševu Podignuta Žandarmerija, prilikom pretresa na osam lokacija pronađen je dron, računarska oprema...
Alo pre 6 minutajoš 43 povezane
Vučić odgovorio Lavrovu: Jedva čekam da čujem ruske predloge
Vesti online pre 20 minutajoš 38 povezanih
Italijanski Ariston u Nišu otvorio fabriku, serijska proizvodnja od aprila iduće godine
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane
Bugarska: Vlada Rosena Željazkova podnela ostavku pre glasanja o poverenju u parlamentu
RTV pre 41 minutajoš 27 povezanih
Nesreća u Hrvatskoj: Troje migranata nastradalo u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 6 minutajoš 33 povezane