Povezane vesti
Naša pevačica osam sati pevala za 3.000 dinara: Danas bira gde nastupa
Nova pre 22 dana
Pevačica Jelena Kostov otkrila je da je njen prvi honorar iznosio svega 3.000 dinara, koje je zaradila pevanjem čak osam sati. Jelena je otkrila da je prvi put nastupala u Sokobanji, gde je morala da se dobro pokaže. „Pevala sam u Sokobanji, honorar mi… »
Sada bira gde nastupa a nekada je pevala za 3.000 dinara osam sati: Naša pevačica progovorila o teškom početku
Telegraf pre 23 dana
Pevačica Jelena Kostov danas gradi uspešnu karijeru i bira gde će da nastupa. Ipak, pevačica se seća svojih početaka kada je radila za svega 3.000 dinara i to čak osam sati. Jelena je otkrila da je prvi put nastupala u Sokobanji, gde je morala da se… »
Pevala je za 3000 dinara osam sati: Jelena Kostov je imala težak početak: Danas bira gde nastupa, a evo čemu se posvetila…
Blic pre 23 dana
Pevačica Jelena Kostov otkrila je da je njen prvi honorar iznosio svega 3.000 dinara, koje je zaradila pevanjem čak osam sati. Jelena je otkrila da je prvi put nastupala u Sokobanji, gde je morala da se dobro pokaže. - Pevala sam u Sokobanji, honorar mi… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 4 satijoš 25 povezanih

Kakav potez! Aleksandar Katai odbio kapitensku traku Crvene zvezde, a evo i zašto!
Kurir pre 30 minutajoš 26 povezanih

Oglasio se klub fudbalera kojeg je ubio grom, potresna poruka tera suze na oči
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Datum održavanja sastanka Putina i Trampa ima posebnu simboliku
Sputnik pre 40 minutajoš 132 povezane

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 21 povezana