Povezane vesti
"Obrišem mu čizme i namirišem sobu njegovim parfemom": Potresna ispovest majke ubijenog policajca Nikole
Mondo 17.07.2025
"Prođe godina, još nismo svesni šta nas je zadesilo. Sada nas polako sve stiže, svakim danom nam je sve teže i teže. Ne možemo da prihvatimo da ga nema. Odem na groblje da se isplačem, pomešana su mi osećanja. Izgubili smo naše predobro dete. Njegove… »
"Da mi je da ga još jednom zagrlim, da mu kažem koliko mi nedostaje": Bolna ispovest majke policajca Nikole Krsmanovića kog je…
Blic 17.07.2025
"Prođe godina, još nismo svesni šta nas je zadesilo. Sada nas polako sve stiže, svakim danom nam je sve teže i teže. Ne možemo da prihvatimo da ga nema. Odem na groblje da se isplačem, pomešana su mi osećanja. Izgubili smo naše predobro dete. Njegove… »
Vesti dana »
'Sve smo se dogovorili, osim Donbasa, a to će ići teško': Tramp posle razgovora sa Zelenskim
BBC News pre 37 minutajoš 17 povezanih
Samoopredeljenje pobednik vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu sa 49.74 odsto glasova
Radio sto plus pre 27 minutajoš 15 povezanih
Tokom dana malo toplije uz slab i umeren vetar: Najviša temperatura do devet stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih
Dvoje povređenih u dve saobraćajne nezgode, radnik povređen na gradilištu
Politika pre 52 minutajoš 7 povezanih