Povezane vesti
"Obrišem mu čizme i namirišem sobu njegovim parfemom": Potresna ispovest majke ubijenog policajca Nikole
Mondo pre 21 dana
"Prođe godina, još nismo svesni šta nas je zadesilo. Sada nas polako sve stiže, svakim danom nam je sve teže i teže. Ne možemo da prihvatimo da ga nema. Odem na groblje da se isplačem, pomešana su mi osećanja. Izgubili smo naše predobro dete. Njegove… »
"Da mi je da ga još jednom zagrlim, da mu kažem koliko mi nedostaje": Bolna ispovest majke policajca Nikole Krsmanovića kog je…
Blic pre 22 dana
"Prođe godina, još nismo svesni šta nas je zadesilo. Sada nas polako sve stiže, svakim danom nam je sve teže i teže. Ne možemo da prihvatimo da ga nema. Odem na groblje da se isplačem, pomešana su mi osećanja. Izgubili smo naše predobro dete. Njegove… »
Vesti dana »

Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe; Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope
RTS pre 16 minutajoš 40 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih

Uživo Odobreno preuzimanje kontrole; Nemačka povukla ključan potez; Jeziva pretnja Hamasa FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 41 povezana

Sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo
NIN pre 46 minutajoš 22 povezane