Povezane vesti
"Obrišem mu čizme i namirišem sobu njegovim parfemom": Potresna ispovest majke ubijenog policajca Nikole
Mondo 17.07.2025
"Prođe godina, još nismo svesni šta nas je zadesilo. Sada nas polako sve stiže, svakim danom nam je sve teže i teže. Ne možemo da prihvatimo da ga nema. Odem na groblje da se isplačem, pomešana su mi osećanja. Izgubili smo naše predobro dete. Njegove… »
"Da mi je da ga još jednom zagrlim, da mu kažem koliko mi nedostaje": Bolna ispovest majke policajca Nikole Krsmanovića kog je…
Blic 17.07.2025
"Prođe godina, još nismo svesni šta nas je zadesilo. Sada nas polako sve stiže, svakim danom nam je sve teže i teže. Ne možemo da prihvatimo da ga nema. Odem na groblje da se isplačem, pomešana su mi osećanja. Izgubili smo naše predobro dete. Njegove… »
Vesti dana »
Ovo su mladići koji su poginuli kod Banje Koviljače: vatrogasci sekli smrskani automobil kako bi izvukli tela
Mondo pre 39 minutajoš 30 povezanih
"Duboke podele u vrhu vlasti" Njujork tajms o stanju u Iranu nakon smrti Alija Hamneija
Blic pre 5 minutajoš 39 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Radio sto plus pre 2 satajoš 27 povezanih
Rusija pogodila ukrajinske vojne aerodrome, Kijev saopštio da je gađao rusku bazu na Krimu
Politika pre 1 satjoš 25 povezanih
Kusturica kultnim citatom najavio meč karijere i napad na zlato
Sport klub pre 1 satjoš 28 povezanih