Povezane vesti
Ženska trka zakazana za 5. oktobar
Sport klub pre 20 dana
Tradicionalna Ženska trka 18. put biće održana na Adi Ciganliji u nedelju 5. oktobra 2025. godine. Kako je saopšteno iz Beogradskog maratona, koji je organizator ove trkačke manifestacije, na stazi dugoj 7,7 kilometara oko Savskog jezera okupiće se žene… »
Ženska trka 5. oktobra na Adi Ciganliji
Sportski žurnal pre 20 dana
Na stazi dugoj 7,7 kilometara oko Savskog jezera okupiće se žene svih generacija. Ženska trka, 18. po redu, u organizaciji Beogradskog maratona biće održana 5. oktobra. Na stazi dugoj 7,7 kilometara oko Savskog jezera (Ada Ciganlija) okupiće se žene svih… »
"Ja to mogu"! Ženska trka na Adi Ciganliji 5. oktobra
Večernje novosti pre 20 dana
Tradicionalna Ženska trka 18. put biće održana na Adi Ciganliji u nedelju 5. oktobra 2025. godine. Foto: Beogradski maraton Kako je saopšteno iz Beogradskog maratona, koji je organizator ove trkačke manifestacije, na stazi dugoj 7,7 kilometara oko… »
Važan događaj za sve žene održaće se 5. oktobra u Beogradu
Telegraf pre 20 dana
Ženska trka, 18. po redu, u organizaciji Beogradskog maratona biće održana 5. oktobra, saopšteno je ovog četvrtka. Kako se navodi iz Beogradskog maratona, na stazi dugoj 7,7 kilometara oko Savskog jezera okupiće se žene svih generacija, sa željom da se… »
Zajedno ka cilju: dm Ženska trka 5. oktobra na Adi Ciganliji
Nedeljnik pre 20 dana
Beogradski maraton i kompanija dm drogerie markt sa zadovoljstvom najavljuju dm Žensku trku, koja će se održati po 18. put u nedelju, 5. oktobra 2025. godine, na Adi Ciganliji. Trka na stazi od 7,7 km oko Savskog jezera okupiće žene svih generacija… »
Zajedno ka cilju: dm Ženska trka 5. oktobra na Adi Ciganliji
InStore pre 21 dana
Beogradski maraton i kompanija dm drogerie markt najavljuju dm Žensku trku, koja će se održati po 18. put u nedelju, 5. oktobra 2025. godine, na Adi Ciganliji. Trka na stazi od 7,7 km oko Savskog jezera okupiće žene svih generacija, promovišući važnost… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 4 satijoš 4 povezane