Повезане вести

"Ако ми плаћамо то наоружање..." Калас "објаснила" Трампу шта ће бити са оружјем за Украјину

"Ако ми плаћамо то наоружање..." Калас "објаснила" Трампу шта ће бити са оружјем за Украјину

Ало 17.07.2025
Председник САД је најавио да ће Америка додатно наоружати Украјину, а да ће то плаћати ЕУ. Да ли је то изазвало сугласице на линији Брисел-Вашингтон? Европска комесарка за спољну политику и безбедност Каја Калас изјавила је да… »
Калас: Ако ЕУ плати наоружање Украјини, то ће бити европска помоћ не од неког другог

Калас: Ако ЕУ плати наоружање Украјини, то ће бити европска помоћ не од неког другог

Политика 17.07.2025
Европска комесарка за спољну политику и безбедност Каја Калас изјавила је данас да ће ако Европска унија буде плаћала наоружање Украјини то бити европска подршка, а не подршка америчког председника Доналда Трампа. Она је то… »
Чист рачун, дуга љубав: Калас "објаснила" Трампу шта ће бити са оружјем за Украјину

Чист рачун, дуга љубав: Калас "објаснила" Трампу шта ће бити са оружјем за Украјину

Вечерње новости 17.07.2025
ПРЕДСЕДНИК САД је најавио да ће Америка додатно наоружати Украјину, а да ће то плаћати ЕУ. Да ли је то изазвало сугласице на линији Брисел-Вашингтон? Фото: Профимедиа Европска комесарка за спољну политику и безбедност Каја Калас… »

НИН 17.07.2025
Европска комесарка за спољну политику и безбедност Каја Калас изјавила је данас да ће ако Европска унија буде плаћала наоружање Украјини то бити европска подршка, а не подршка америчког председника Доналда Трампа. Каја Калас је… »
Оружје није ни стигло у Украјину, а Европа и САД се пљују Каја Калас: То није њихово оружје, ми га плаћамо

Оружје није ни стигло у Украјину, а Европа и САД се пљују Каја Калас: То није њихово оружје, ми га плаћамо

Ало 17.07.2025
Европска комесарка за спољну политику и безбедност Каја Калас изјавила је да ће ако Европска унија буде плаћала наоружање Украјини то бити европска подршка, а не подршка америчког председника Доналда Трампа. Она је то рекла… »

РТВ 17.07.2025
БРИСЕЛ - Европска комесарка за спољну политику и безбедност Каја Калас изјавила је данас да ће ако Европска унија буде плаћала наоружање Украјини то бити европска подршка, а не подршка америчког председника Доналда Трампа. Она… »
"Како он помаже Ако ми: Плаћамо?!" Каја Калас бесна на Трампа због Украјине, нова бура на релацији Брисел-Вашингтон

"Како он помаже Ако ми: Плаћамо?!" Каја Калас бесна на Трампа због Украјине, нова бура на релацији Брисел-Вашингтон

Блиц 17.07.2025
Европска комесарка за спољну политику и безбедност Каја Калас изјавила је данас да ће ако Европска унија буде плаћала наоружање Украјини то бити европска подршка, а не подршка америчког председника Доналда Трампа. Она је то… »
Брисел одговара трампу: Помоћ Украјини није америчка ако је плаћа Европа

Брисел одговара трампу: Помоћ Украјини није америчка ако је плаћа Европа

Дневник 17.07.2025
БРИСЕЛ: Европска комесарка за спољну политику и безбедност Каја Калас изјавила је данас да ће ако Европска унија буде плаћала наоружање Украјини то бити европска подршка, а не подршка америчког председника Доналда Трампа. Она… »
ЕУ жели да САД „поделе терет“, санкције Русији на чекању

ЕУ жели да САД „поделе терет“, санкције Русији на чекању

Данас 17.07.2025
Европске земље поздрављају промену америчке реторике о Украјини, али покушавају и да изврше притисак на Вашингтон да с њима „подели терет“. ЕУ, међутим, није успела да се договори о новој рунди санкција Русији. Висока… »

Вести дана »