Povezane vesti

Kirjos poručio Đokoviću da se penzioniše: "Šta ćeš ti ovde?"

Kirjos poručio Đokoviću da se penzioniše: "Šta ćeš ti ovde?"

B92 pre 23 dana
Nik Kirjos smatra da Novak Đoković treba uskoro da završi karijeru. Novak Đoković je nakon eliminacije u polufinalu Vimbldona otvoreno pričao o kraju svoje karijere rekavši da je svestan da je kraj blizu i da oseća da više ne može da igra kao nekada. Nik… »
Australijanac rekao Đokoviću da završi karijeru: Da sam njegova žena bio bih veoma ljut

Australijanac rekao Đokoviću da završi karijeru: Da sam njegova žena bio bih veoma ljut

Danas pre 23 dana
Australijski teniser Nik Kirjos smatra da bi za Novaka Đokovića bilo najbolje da što pre završi karijeru. Kirjos je ispričao kako je tekao njihov međusobni razgovor o toj temi tokom mastersa u Indijan Velsu. „Mislim da je uskoro gotov. Šta mu je još… »
Kirjos nešto zna: Ne vidim Novaka da će da igra još godinu dana

Kirjos nešto zna: Ne vidim Novaka da će da igra još godinu dana

Sport klub pre 23 dana
Nik Kirjos, australijski teniser, otkrio je razgovor koji je vodio sa Novakom Đokovićem tokom Indijan Velsa ove godine. Pojavio se u podkastu „All on The Table“ koji vodi Patrik Muratoglu. Kirjos je otkrio razgovor iz svlačionice o kome ranije nije… »
Kirjos otkrio razgovor u svlačionici sa Novakom: Ova iskrenost je zabrinula sve Đokovićeve navijače

Kirjos otkrio razgovor u svlačionici sa Novakom: Ova iskrenost je zabrinula sve Đokovićeve navijače

Nova pre 24 dana
Nik Kirjos, australijski teniser, otkrio je razgovor koji je vodio sa Novakom Đokovićem tokom Indijan Velsa ove godine i to je zabrinulo sve. Kirjos planira da iskoristi zaštićeni renking i da se pojavi na US Openu ove sezone, ali do tada uglavnom radi… »
Kirjos pričao sa Đokovićem u svlačionici, pa otkrio vesti koje brinu: Pitao sam ga 2 puta, rekao je - Ne znam!

Kirjos pričao sa Đokovićem u svlačionici, pa otkrio vesti koje brinu: Pitao sam ga 2 puta, rekao je - Ne znam!

Telegraf pre 24 dana
Sve glasnije se priča o trenutku kada će Novak Đoković, osvajač 24 Grend slem titule, reći „zbogom“ profesionalnom tenisu. I dok navijači širom sveta strepe od te odluke, australijski teniser Nik Kirjos otkriva da bi kraj mogao doći ranije nego što mnogi… »

Vesti dana »