Повезане вести

Кирјос поручио Ђоковићу да се пензионише: "Шта ћеш ти овде?"

Кирјос поручио Ђоковићу да се пензионише: "Шта ћеш ти овде?"

Б92 17.07.2025
Ник Кирјос сматра да Новак Ђоковић треба ускоро да заврши каријеру. Новак Ђоковић је након елиминације у полуфиналу Вимблдона отворено причао о крају своје каријере рекавши да је свестан да је крај близу и да осећа да више не… »
Аустралијанац рекао Ђоковићу да заврши каријеру: Да сам његова жена био бих веома љут

Аустралијанац рекао Ђоковићу да заврши каријеру: Да сам његова жена био бих веома љут

Данас 17.07.2025
Аустралијски тенисер Ник Кирјос сматра да би за Новака Ђоковића било најбоље да што пре заврши каријеру. Кирјос је испричао како је текао њихов међусобни разговор о тој теми током мастерса у Индијан Велсу. „Мислим да је ускоро… »
Кирјос нешто зна: Не видим Новака да ће да игра још годину дана

Кирјос нешто зна: Не видим Новака да ће да игра још годину дана

Спорт клуб 17.07.2025
Ник Кирјос, аустралијски тенисер, открио је разговор који је водио са Новаком Ђоковићем током Индијан Велса ове године. Појавио се у подкасту „Алл он Тхе Табле“ који води Патрик Муратоглу. Кирјос је открио разговор из свлачионице… »
Кирјос открио разговор у свлачионици са Новаком: Ова искреност је забринула све Ђоковићеве навијаче

Кирјос открио разговор у свлачионици са Новаком: Ова искреност је забринула све Ђоковићеве навијаче

Нова 17.07.2025
Ник Кирјос, аустралијски тенисер, открио је разговор који је водио са Новаком Ђоковићем током Индијан Велса ове године и то је забринуло све. Кирјос планира да искористи заштићени ренкинг и да се појави на УС Опену ове сезоне… »
Кирјос причао са Ђоковићем у свлачионици, па открио вести које брину: Питао сам га 2 пута, рекао је - Не знам!

Кирјос причао са Ђоковићем у свлачионици, па открио вести које брину: Питао сам га 2 пута, рекао је - Не знам!

Телеграф 17.07.2025
Све гласније се прича о тренутку када ће Новак Ђоковић, освајач 24 Гренд слем титуле, рећи „збогом“ професионалном тенису. И док навијачи широм света стрепе од те одлуке, аустралијски тенисер Ник Кирјос открива да би крај могао… »

Вести дана »