Повезане вести
Офер Јанај: "Гађали би Београд нуклеарком из забаве, ти људи су лудаци, а Никола Тесла геније, волим Србе..."
Телеграф 17.07.2025
Харизматични и директни Офер Јанај, власник Хапоела из Тел Авива дао је опширан интервју за Телеспорт у којем се дотакао бројних актуелних кошаркашких тема. Човек који је успео да доведе Василија Мицића у историјском трансферу… »
Власник Хапоела открио: "Партизан нас је хтео у АБА лиги, а Звезда не, хтели смо једног њиховог играча"
Телеграф 17.07.2025
Сага око Василија Мицића је завршена и српски плејмејкер је постао нови играч Хапоела из Тел Авива у рекордном трансферу. О самом трансферу, али и о бројним питањима кошарке али и Евролиге говорио је валасник клуба Офер Јанај… »
Уместо Мицића доводе два НБА појачања: Обојица су доминирала и у Евролиги
Мондо 17.07.2025
Василије Мицић је коначно одлучио где ће и наставиће каријеру у Хапоелу из Тел Авива, а један од тимова које је одбио је и Реал Мадрид. "Краљевски клуб" му је нудио уговор, али није могао да се такмичи са новцем који има богати… »
Американац утеха за "одбеглог" Мицића: Реал пронашао ново НБА појачање
Вечерње новости 17.07.2025
НИЈЕ Реал Мадрид успео да доведе Василија Мицића, али су "краљеви" нациљали новог плејмејкера. ФОТО: Тањуг/АП Српски плеј је завршио у Хапоелу из Тел Авива, а Мадриђани су се окренули ка Лонију Вокеру. Сјајни Американац је… »
"Не морате да тражите, ја ћу вам рећи": Јанај открио једини разлог због којег није желео Петрушева у Хапоелу
Мондо 17.07.2025
Офер Јанај успео је да у Хапоел из Тел Авива доведе Васу Мицића, после много времена и претпоставки где би Србин могао да настави каријеру, клуб из Израела испоставио се као право решење. Власник Хапоела открио је како су… »
Вртоглавих 14 милиона евра за историју - Василије добио и деонице клуба
Спортски журнал 17.07.2025
Мицић изабрао Хапоел: Сага године окончана, превагу однела трогодишња издашна понуда Офера Јанаја, власника црвених. Реал Мадрид, Хапоел, Олимпијакос, Црвена звезда, Фенербахче – из сата у сат стизале су нове вести око… »
Реал Мадрид није довео Мицића, али жели НБА бомбу: Лони Вокер на радару Краљева
Телеграф 17.07.2025
Кошаркашки клуб Реал Мадрид је очигледно решио да се отараси неколицин старих играча, а и поприлично раде у прелазном року. Дошао је Тео Маледон, али је њима и даље потребан бек. Желели су Василија Мицића, нису успели да га… »
Шта чека Васу?
Спутник 17.07.2025
Василије Мициц́, српски кошаркаш, одоио је понуде многих европских клубова и на крају се одлучио да оде у Хапоел из Тел Авива. Иако то јесте изненађење, за неке и разочарење, Офер Јанај, власник клуба, открио је са којим су се… »
"Ми Срби знамо шта је рат"! Огласио се власник Хапоела и открио због чега је Василије Мицић изабрао Израел
Вечерње новости 17.07.2025
Василије Мицић је и званично постао нови кошаркаш Хапоела из Тел Авива. Након бројних спекулација српски кошаркаш је одлучио да потпише уговор са израелским клубом који ће наредне сезоне играти у Евролиги. ФОТО: Тањуг/АП Сјајни… »
Власник Хапоела открио зашто је Мицић потписао: "Нудили су му 6 милиона, а са нама ће зарадити 30 пута више"
Телеграф 17.07.2025
Спрски репрезентативац Василије Мицић завршио је посао потписом за екипу Хапоела из Тел Авива, а то је покренуло лавину коментара по друштвеним мрежама. Међутим, власник клуба Офер Јанај се огласио и објаснио зашто је Васа донео… »
Мицић пристао на понуду Хапоела кад су иранске ракете пале на Тел Авив: “Ми, као Срби, знамо шта је рат”
Данас 16.07.2025
Власник Хапоела из Тел Авива Офер Јанај изјавио је да су преговори о доласку Василија Мицића у овај клуб били прекинути, али да је српски репрезентативац пристао да потпише уговор кад је почео недавни рат између Израела и Ирана… »
Вести дана »
"Син ми је рођен без слуха, питала сам се зашто мени..." Аница о сину, животу у Америци и повратку у Србију
Телеграф пре 6 минутајош 21 повезана
Најмање 920 погинулих у земљотресима у Венецуели, више од 3.000 повређених: Спасиоци и даље трагају
Радио 021 пре 2 сатајош 24 повезане
Радић: Напустио сам земљу када су објавили снимке моје малолетне кћерке на телевизији
Право у центар пре 4 сатијош 18 повезаних