Повезане вести

Полиција му завртала руку на протесту код Сајма: Нападнут народни посланик Срђан Миливојевић

Полиција му завртала руку на протесту код Сајма: Нападнут народни посланик Срђан Миливојевић

Правда 17.07.2025
Председник Демократске странке и народни посланик у Скупштини Србије Срђан Миливојевић рекао је да су му припад ници полиције увртали руку пошто је код Сајма покушао да спречи привођење једне жене која је снимала његово давање… »
Нападнут народни посланик Срђан Миливојевић: Полиција му завртала руку на протесту код Сајма

Нападнут народни посланик Срђан Миливојевић: Полиција му завртала руку на протесту код Сајма

Нова 17.07.2025
Председник Демократске странке и народни посланик у Скупштини Србије Срђан Миливојевић рекао је за Н1 да су му припад ници полиције увртали руку пошто је код Сајма покушао да спречи привођење једне жене која је снимала његово… »
Полиција насрнула на Срђана Миливојевића испред Сајма

Полиција насрнула на Срђана Миливојевића испред Сајма

Данас 17.07.2025
Председник Демократске странке и народни посланик у Скупштини Србије Срђан Миливојевић рекао је за Н1 да су му припадници полиције увртали руку пошто је код Сајма покушао да спречи привођење једне жене која је снимала његово… »
Миливојевић: Полиција ми завртала руке јер сам покушао да спречим привођење госпође

Миливојевић: Полиција ми завртала руке јер сам покушао да спречим привођење госпође

Н1 Инфо 17.07.2025
Председник Демократске странке и народни посланик у Скупштини Србије Срђан Миливојевић рекао је за Н1 да су му припад ници полиције увртали руку пошто је код Сајма покушао да спречи привођење једне жене која је снимала његово… »

Вести дана »