Povezane vesti

Dina Vučinić: Neću se povući pred blokaderima, ostajem privrežena politici SNS-a

Dina Vučinić: Neću se povući pred blokaderima, ostajem privrežena politici SNS-a

RTV pre 11 dana
NOVI SAD - Predsednica Skupštine Grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je danas povodom najave blokadera da će organizovati protest i pred njenim porodičnim domom, da se neće povući i da ostaje privržena politici SNS-a. "Kolege su me obavestile da su… »
Pobednički video vučevića i mićina sa tvrđave pokazao jedinstvo Pogledajte podršku lidera SNS gradonačelniku Novog Sada: "Ova…

Pobednički video vučevića i mićina sa tvrđave pokazao jedinstvo Pogledajte podršku lidera SNS gradonačelniku Novog Sada: "Ova…

Dnevnik pre 11 dana
Lider SNS Miloš Vučević i gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin poveli su razgovor na Petrovaradinskoj tvrđavi, nakon što su u prethodna dva dana bili izloženi najgorem linču od strane ekstremnih blokadera. U novoj objavi na društvenoj mreži… »
"Od takvih sam bežala iz Hrvatske 1991. A Sada im poručuje da mi ne pada na pamet ponovo" Dina Vučinić reagovala na objave…

"Od takvih sam bežala iz Hrvatske 1991. A Sada im poručuje da mi ne pada na pamet ponovo" Dina Vučinić reagovala na objave…

Dnevnik pre 11 dana
Dina Vučinić, predsednica Skupštine Grada Novog Sada, istakla je za Informer da su je kolege i prijatelju obavestili da su Zborovi NS objavili da im je u planu da dođu na njenu kućnu adresu, nakon što su isto učinili u prethodna dva dana ispred domova… »
Blokaderski progoni porodica su velika sramota u istoriji Novog Sada Vučinić pružila podršku gradonačelniku Mićinu "Ovo…

Blokaderski progoni porodica su velika sramota u istoriji Novog Sada Vučinić pružila podršku gradonačelniku Mićinu "Ovo…

Dnevnik pre 12 dana
Predsednica Skupštine Grada Novog Sada Dina Vučinić istakla je da uznemiravanje gradonačelnika Žarka Mićina i njegove porodice predstavlja kolektivno ludilo manjeg dela građana. -Organizovanje protesta ispred njegovog porodičnog doma, uz uznemiravanje… »

Vesti dana »