Повезане вести

ВИДЕО: Студенткиња Филозофског факултета пуштена након саслушања у Прекршајном суду

ВИДЕО: Студенткиња Филозофског факултета пуштена након саслушања у Прекршајном суду

Радио 021 17.07.2025
Студенткиња Филозофског факултета коју је, раније данас, привела полиција, пуштена је на слободу након саслушања у Прекршајном суду. Како су саопштили студенти у блокади Филозофског факултета у Новом Саду, она је пуштена око 17… »
Студенткиња Филозофског факултета у Новом Саду Теодора пуштена из притвора

Студенткиња Филозофског факултета у Новом Саду Теодора пуштена из притвора

Нова 17.07.2025
Студенткиња Филозофског факултета у Новом Саду, Теодора, пуштена је на слободу, а данашње рочиште пред судом је одложено. „Лишена сам слободе синоћ, саслушање је било релативно коректрно. Зашто сам приведена, ни сама не знам… »
(ВИДЕО) Студенткиња Филозофског у Новом Саду пуштена на слободу, дочекана аплаузима

(ВИДЕО) Студенткиња Филозофског у Новом Саду пуштена на слободу, дочекана аплаузима

Н1 Инфо 17.07.2025
Студенткиња Филозофског факултета у Новом Саду, Теодора, пуштена је на слободу, а данашње рочиште пред судом је одложено. "Лишена сам слободе синоћ, саслушање је било релативно коректрно. Зашто сам приведена, ни сама не знам… »
Дочекана аплаузима: Студенткиња Филозофског у Новом Саду пуштена на слободу

Дочекана аплаузима: Студенткиња Филозофског у Новом Саду пуштена на слободу

Данас 17.07.2025
Студенткиња Филозофског факултета у Новом Саду, Теодора, пуштена је на слободу, а данашње рочиште пред судом је одложено. „Лишена сам слободе синоћ, саслушање је било релативно коректрно. Зашто сам приведена, ни сама не знам… »
Студенткиња Филозофског факултета пуштена на слободу, подсетила на 12 ухапшених и прогнаних сабораца

Студенткиња Филозофског факултета пуштена на слободу, подсетила на 12 ухапшених и прогнаних сабораца

Мој Нови Сад 17.07.2025
Студенти у блокади Филозофског факултета у Новом Саду саопштили су данас да је њихова колегиница Теодора Јовичић приведена и да се налази у Прекршајном суду. Нешто после 15 часова позвали су Новосађане да се окупе испред овог… »
Студенткиња Филозофског факултета приведена због блокаде РТВ-а: Графит већи прекршај од ћутања

Студенткиња Филозофског факултета приведена због блокаде РТВ-а: Графит већи прекршај од ћутања

Луфтика 17.07.2025
Студенткиња Филозофског факултета у Новом Саду приведена је, наводно, на основу прекршајне пријаве. Незванично, она се терети због писања графита по згради Радио-телевизије Војводине, када су, у априлу ове године, студенти… »
Студенти у блокади позвали на окупљање испред Прекршајног суда: Подршка приведеној колегиници

Студенти у блокади позвали на окупљање испред Прекршајног суда: Подршка приведеној колегиници

Радио 021 17.07.2025
Студенти у блокади Филозофског факултета позвали су на окупљање испред Прекршајног суда у 16.30 часова, у знак подршке студенткињи коју је полиција привела током дана. "Позивамо све да дођете и пружите подршку нашој колегиници… »
Приведена студенткиња Филозофског у Новом Саду, студенти позивају на скуп испред Прекршајног суда

Приведена студенткиња Филозофског у Новом Саду, студенти позивају на скуп испред Прекршајног суда

Н1 Инфо 17.07.2025
Студенти који блокирају Филозофски факуктет у Новом Саду позвали су суграђане и колеге да у 16:30 часова дођу испред Прекршајног суда у Булевару ослобођења 58, где се налази њихова колегиница која је приведена. "Сви испред… »
Приведена студенткиња Филозофског факултета у Новом Саду због блокаде РТВ-а у априлу

Приведена студенткиња Филозофског факултета у Новом Саду због блокаде РТВ-а у априлу

НовиСад.цом 17.07.2025
Нови Сад – Студенткиња Филозофског факултета у Новом Саду приведена је данас, наводно, на основу прекршајне пријаве. Према незваничним информацијама, она се терети због писања графита по згради Радио-телевизије Војводине, када… »
021.рс: Полиција привела студенткињу због графита на згради покрајинског сервиса

021.рс: Полиција привела студенткињу због графита на згради покрајинског сервиса

Ин медија 17.07.2025
Студенткиња Филозофског факултета у Новом Саду приведена је данас, наводно на основу прекршајне пријаве, због сумње да је писала графите по згради Радио-телевизије Војводине, објавио је портал 021.рс. Незванично, наводи портал… »
Приведена студенткиња Филозофског факултета у Новом Саду, наводно због блокаде РТВ-а

Приведена студенткиња Филозофског факултета у Новом Саду, наводно због блокаде РТВ-а

Радио 021 17.07.2025
Студенткиња Филозофског факултета у Новом Саду приведена је данас, наводно, на основу прекршајне пријаве. Незванично, она се терети због писања графита по згради Радио-телевизије Војводине, када су, у априлу ове године… »

Вести дана »