Povezane vesti

Zvezda na premijeri nove sezone ima posebnu nagradu za jednog fudbalera

Zvezda na premijeri nove sezone ima posebnu nagradu za jednog fudbalera

Telegraf pre 21 dana
Fudbaleri Crvene zvezde startuju novu sezonu u subotu od 20 časova protiv Javora na svom stadionu, u utakmici koja će poslužiti kao priprema za meč na početku kvalifikacija za Ligu šampiona, koji crveno-beli naredne nedelje igraju na Gibraltaru. Može se… »
Šerif Endiaje dobitnik nagrade za najboljeg strelca Superlige Srbije

Šerif Endiaje dobitnik nagrade za najboljeg strelca Superlige Srbije

Nova pre 21 dana
Crvena zvezda novu sezonu Superlige Srbije otvara u subotu, 19. jula od 20 časova na stadionu ”Rajko Mitić“, a protivnik u prvom kolu biće ekipa Javora iz Ivanjice. Pre početka utakmice Zvezdinom napadaču Šerifu Endiajeu će biti uručena nagrada za… »
Đokanović spreman za seniorski fudbal, Vojvodina ozbiljno računa na svoje dete

Đokanović spreman za seniorski fudbal, Vojvodina ozbiljno računa na svoje dete

Telegraf pre 21 dana
Vojvodina u narednu sezonu ulazi sa velikim ambicijama, pogotovo nakon što su ostali bez Evrope u protekloj godini. Jedan od fudbalera od kojih se dosta očekuje je i mladi igrač Damjan Đokanović. On je oduševio na pripremama, bio je dosta dobar, a sada… »
Nova nada Vojvodine Damjan Đokanović: Spreman sam za Super ligu

Nova nada Vojvodine Damjan Đokanović: Spreman sam za Super ligu

Sport klub pre 21 dana
Vojvodina je na pripremama promovisala još jednog mladog igrača iz svoje škole, radi se o 17-godišnjem Damjanu Đokanoviću. Damjan Đokanović polako, ali sigurno, ulazi na veliku fudbalsku pozornicu. Učinak u prethodne dve sezone Omladinske i Kadetske lige… »
Vošin mladi reprezentativac se nameće: "Spreman sam za seniorski fudbal"

Vošin mladi reprezentativac se nameće: "Spreman sam za seniorski fudbal"

Sportske.net pre 21 dana
Mladi napadač Vojvodine Damjan Đokanović dobio je šansu tokom letnjih priprema i veruje da će imati značajniju ulogu u novoj sezoni. On ima tek 17 godina, a u protekle dve sezone u Kadetskoj i Omladijskoj ligi Srbije dao je ukupno 17 golova, dok je za… »
Damjan Đokanović, vošino dete, polako ulazi na fudbalsku pozornicu: Fizički sam zreo za seniorski fudbal i spreman za duele u…

Damjan Đokanović, vošino dete, polako ulazi na fudbalsku pozornicu: Fizički sam zreo za seniorski fudbal i spreman za duele u…

Dnevnik pre 21 dana
Oduševio je sve na pripremema. Napredak i zalaganje – na najvišem mogućem nivou. Zbog toga neće biti iznenađenje ako već u ovoj sezoni, kada postaje punoletan, dobije prostor da pokaže raskošan talenat. Damjan Đokanović (17) polako, ali sigurno, ulazi na… »

Vesti dana »