Povezane vesti
Hamilton kritikuje Ferari: "I dalje je teško"
B92 17.07.2025
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je da bi želeo nešto od njegovog DNK u bolidu italijanske ekipe za narednu godinu, kritikujući ravnotežu ovogodišnjeg bolida. Hamilton je ove godine iz Mercedesa prešao u Ferari, u kome se do sada… »
Hamilton: Želim moj DNK u bolidu Ferarija za narednu godinu
Sportski žurnal 17.07.2025
Luis je ove godine iz Mercedesa prešao u Ferari, u kome se do sada nije najbolje snašao. Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je da bi želeo nešto od njegovog DNK u bolidu italijanske ekipe za narednu godinu, kritikujući ravnotežu… »
Hamilton: "Želim moj DNK u bolidu Ferarija za narednu godinu"
Sportske.net 17.07.2025
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je da bi želeo nešto od njegovog DNK u bolidu italijanske ekipe za narednu godinu, kritikujući ravnotežu ovogodišnjeg bolida. Hamilton je ove godine iz Mercedesa prešao u Ferari, u kome se do sada… »
„Želim moj DNK u bolidu Ferarija sledeće sezone“: Hamilton hoće ovu veliku promenu
Nova 17.07.2025
Vesti dana »

Tihi heroj večitog derbija: Spasao siguran gol Partizana, pa uporedio Zvezdu sa Realom!
Hot sport pre 49 minutajoš 78 povezanih

Ovo je Sanja koja je dobila stan: Prespavala izvlačenje "Uzmi račun i pobedi", novinari joj javili dobru vest
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih

Sajber napad izazvao velike poremećaje i otkazivanja letova na glavnim evropskim aerodromima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane