Povezane vesti
Hamilton kritikuje Ferari: "I dalje je teško"
B92 pre 21 dana
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je da bi želeo nešto od njegovog DNK u bolidu italijanske ekipe za narednu godinu, kritikujući ravnotežu ovogodišnjeg bolida. Hamilton je ove godine iz Mercedesa prešao u Ferari, u kome se do sada… »
Hamilton: Želim moj DNK u bolidu Ferarija za narednu godinu
Sportski žurnal pre 22 dana
Luis je ove godine iz Mercedesa prešao u Ferari, u kome se do sada nije najbolje snašao. Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je da bi želeo nešto od njegovog DNK u bolidu italijanske ekipe za narednu godinu, kritikujući ravnotežu… »
Hamilton: "Želim moj DNK u bolidu Ferarija za narednu godinu"
Sportske.net pre 22 dana
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je da bi želeo nešto od njegovog DNK u bolidu italijanske ekipe za narednu godinu, kritikujući ravnotežu ovogodišnjeg bolida. Hamilton je ove godine iz Mercedesa prešao u Ferari, u kome se do sada… »
„Želim moj DNK u bolidu Ferarija sledeće sezone“: Hamilton hoće ovu veliku promenu
Nova pre 22 dana
Vesti dana »

Velika eskalacija: Izrael ide u potpunu kontrolu nad gradom Gazom, Netanjahuov kabinet odobrio kontroverzni plan
Blic pre 1 satjoš 41 povezana

Uživo razorni udar pogodio punkt plaćenika iz zemalja NATO u Odesi gore i nebo i zemlja, uništeno veliko skladište sa oružjem (foto/video)
Alo pre 1 satjoš 40 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 56 minutajoš 22 povezane