Povezane vesti

Maja Sever: Plaši me odnos vlasti u Srbiji prema N1, ali i nemoć Evrope

Cenzolovka pre 21 dana
Predsednica Evropske federacije novinara Maja Sever izjavila je da je brine nemoć Evrope da odgovori na pretnje koje televiziji N1 upućuju Aleksandar Vučić i drugi predstavnici vlasti u Srbiji . “Ne razumem kako nekom u demokratrskom svetu može biti… »
Maja Sever: Brine me nemoć EU da odgovori na pretnje Vučića upućene novinarima

Maja Sever: Brine me nemoć EU da odgovori na pretnje Vučića upućene novinarima

Nova pre 21 dana
Predsednica Evropske federacije novinara (EFJ) Maja Sever izjavila je danas da je brine nemoć Evropske unije (EU) da odgovori na pretnje koje televiziji N1 upućuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i drugi predstavnici vlasti. Ne razumem kako nekom u… »

N1 Info pre 21 dana
Predsednica Evropske federacije novinara Maja Sever izjavila je da je brine nemoć Evrope da odgovori na pretnje koje televiziji N1 upućuju Aleksandar Vučić i drugi predstavnici vlasti u Srbiji . “Ne razumem kako nekom u demokratrskom svetu može biti… »
Vučenić o pretnjama N1: Vučić gajio prezir prema nezavisnim medijima i krajem devedesetih, sada ga emanira na najodvratniji…

Vučenić o pretnjama N1: Vučić gajio prezir prema nezavisnim medijima i krajem devedesetih, sada ga emanira na najodvratniji…

Cenzolovka pre 21 dana
Preteće pismo koje je stiglo našoj redakciji samo je jedno u nizu koje ugrožava život i rad novinara ove kuće. Evropska i Međunarodna federacija novinara, zajedno sa svojim članicama iz Srbije, pozvale su Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije da… »

N1 Info pre 21 dana
Preteće pismo koje je stiglo našoj redakciji samo je jedno u nizu koje ugrožava život i rad novinara ove kuće. Evropska i Međunarodna federacija novinara, zajedno sa svojim članicama iz Srbije, pozvale su Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije da… »

Vesti dana »