Povezane vesti
Prodaje se građevinsko zemljište - 24.518 kvadrata u naselju Beli potok
N1 Info 17.07.2025
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda oglasila je prodaju građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Beograda - parcela površine 24.518 kvadatnih metara u naselju Beli potok. Početna cena je 201,1 milion dinara. Rok za prijavu je 1… »
Na prodaju građevinsko zemljište u Belom potoku - Početna cena nešto viša od 200 miliona dinara
Ekapija 17.07.2025
Ilustracija (Foto: Roman023_photography/shutterstock.com) Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda oglasila je prodaju građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Beograda - parcela površine 24.518 m 2 u naselju Beli potok. Početna cena… »
Vesti dana »

Marija Vasić: Trebaće mi neko vreme da se naviknem da mogu slobodno da hodam ulicom posle 7 meseci
Novi magazin pre 39 minutajoš 52 povezane

Georgiev: Pevaće Vučić Ursuli - "I kad me svi zaborave, nemoj ti, ruku pruži mi"
N1 Info pre 2 satajoš 50 povezanih

Studenti u blokadi Poljoprivrednog o saopštenju MUP: To nije nalog preko kojeg komuniciramo sa koleginicom
N1 Info pre 15 minutajoš 26 povezanih

Skupština Srbije završila rad za danas, prethodno raspravljali o amandmanima na izmene zakona o realizaciji Ekspa 2027.
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih

Peskov otkrio: Evo da li je Tramp zaista čestitao Putinu rođendan
Večernje novosti pre 3 satajoš 33 povezane