Povezane vesti
„Oduvek mi je bio san da igram za Crvenu zvezdu”
Sportski žurnal pre 14 dana
Miloš Veljković je istakao da mu neće biti teško da se prilagodi igranju u Super ligi Srbije. Štoper Crvene zvezde Miloš Veljković izjavio je da mu je oduvek bio san da igra za Crvenu zvezdu i dodao da je dobro prihvaćen u ekipi. Veljković je pre mesec… »
Veljković: Oduvek mi je bio san da igram za Crvenu zvezdu
RTS pre 13 dana
Fudbaler Crvene zvezde Miloš Veljković izjavio je da mu je oduvek bio san da igra za Crvenu zvezdu i dodao da je dobro prihvaćen u ekipi. Veljković je govorio o proteklim pripremama i očekivanjima na startu nove sezone. Veljković je pre mesec dana… »
Ni Terzić ni Mrkela - Veljković otkrio ko ga je doveo u Zvezdu!
Sportske.net pre 13 dana
Defanzivac Crvene zvezde Miloš Veljković poručio je da je tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin odigrao presudnu ulogu kada je reč o dolasku u najtrofejniji srpski klub, ali da ni ranije nije bila tajna da mu je srce kucalo za crveno-bele boje… »
Novajlija Crvene zvezde Miloš Veljković: Odvek mi je bio san da igram za crveno-bele
Dnevnik pre 13 dana
Fudbaler Crvene zvezde Miloš Veljković izjavio je da mu je oduvek bio san da igra za Crvenu zvezdu i dodao da je dobro prihvaćen u ekipi. Veljković je pre mesec dana potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. "Presudilo je to što moja porodica i ja… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak, 31. jul: Danas pretežno sunčano, temperatura do 29 stepeni
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih

Zelenski: Sporazum velikih razmera sa SAD o naoružavanju; FSB: Sprečeni teroristički napadi u Krasnodaru
RTS pre 18 minutajoš 1 povezana

Ovo je novi srednji kurs evra: Po ovim vrednostima menjačnice prodaju valute
Mondo pre 18 minutajoš 3 povezane

Vitkof i egipatski ministar Abdelati razgovarali o situaciji u Pojasu Gaze
Blic pre 3 satajoš 1 povezana