Povezane vesti
„Oduvek mi je bio san da igram za Crvenu zvezdu”
Sportski žurnal 17.07.2025
Miloš Veljković je istakao da mu neće biti teško da se prilagodi igranju u Super ligi Srbije. Štoper Crvene zvezde Miloš Veljković izjavio je da mu je oduvek bio san da igra za Crvenu zvezdu i dodao da je dobro prihvaćen u ekipi. Veljković je pre mesec… »
Veljković: Oduvek mi je bio san da igram za Crvenu zvezdu
RTS 17.07.2025
Fudbaler Crvene zvezde Miloš Veljković izjavio je da mu je oduvek bio san da igra za Crvenu zvezdu i dodao da je dobro prihvaćen u ekipi. Veljković je govorio o proteklim pripremama i očekivanjima na startu nove sezone. Veljković je pre mesec dana… »
Ni Terzić ni Mrkela - Veljković otkrio ko ga je doveo u Zvezdu!
Sportske.net 17.07.2025
Defanzivac Crvene zvezde Miloš Veljković poručio je da je tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin odigrao presudnu ulogu kada je reč o dolasku u najtrofejniji srpski klub, ali da ni ranije nije bila tajna da mu je srce kucalo za crveno-bele boje… »
Novajlija Crvene zvezde Miloš Veljković: Odvek mi je bio san da igram za crveno-bele
Dnevnik 17.07.2025
Fudbaler Crvene zvezde Miloš Veljković izjavio je da mu je oduvek bio san da igra za Crvenu zvezdu i dodao da je dobro prihvaćen u ekipi. Veljković je pre mesec dana potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. "Presudilo je to što moja porodica i ja… »
Vesti dana »

Danas toplije, sunčano u Vojvodini, oblačno i kišovito na istoku i jugoistoku
RTV pre 16 minutajoš 1 povezana

Novak Đoković nije dao izjavu posle meča, a nije došao ni na konferenciju za medije: Ipak, obratio se fanovima preko društvenih mreža
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Turska delegacija će učestvovati u pregovorima o Pojasu Gaze u Egiptu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana