Povezane vesti

"Nisam popio čašu vode 12 godina, pankreas mi se raspao": Šokantna ispovesti basiste Guns N' Roses-a VIDEO

"Nisam popio čašu vode 12 godina, pankreas mi se raspao": Šokantna ispovesti basiste Guns N' Roses-a VIDEO

B92 pre 11 dana
Basista grupe Guns N' Roses, Daf Mekagan nedavno je otkrio detalje svoje dugogodišnje brobe sa alkoholom. Već u njegovim dvadestim godinama zdravlje mu je bilo ozbiljno narušeno zbog preterane konzumacije alkohola. "Telo mi je otkazivalo, kosa mi je… »
Jeziva ispovest basiste "Gansa": Daf Mekagan 12 godina nije pio vodu, pankreas mu eksplodirao

Jeziva ispovest basiste "Gansa": Daf Mekagan 12 godina nije pio vodu, pankreas mu eksplodirao

Mondo pre 11 dana
Legendarni "Gansi" nastupiće sutra pred domaćom publikom na Ušću, a javnost je u prilici da otkrije i šokantne detalje iz života članova benda. Basista benda Daf Mekagan, koji je vodio bitku sa alkoholom, bio je na ivici smrti pre tridesete godine… »
Šokantna ispovest basiste grupe Guns N' Roses: "Nisam pio vodu 12 godina, pankreas mi je eksplodirao"

Šokantna ispovest basiste grupe Guns N' Roses: "Nisam pio vodu 12 godina, pankreas mi je eksplodirao"

Telegraf pre 11 dana
U periodu najveće svetske slave, dok je sa bendom Guns N' Roses punio stadione, basista Daf Mekagan vodio je bitku sa alkoholom, koja ga je dovela na ivicu smrti pre nego što je napunio tridesetu. „Telo mi je otkazivalo, kosa mi je opadala. Nisam pio… »

Vesti dana »