Повезане вести
"Нисам попио чашу воде 12 година, панкреас ми се распао": Шокантна исповести басисте Гунс Н' Росес-а ВИДЕО
Б92 17.07.2025
Басиста групе Гунс Н' Росес, Даф Мекаган недавно је открио детаље своје дугогодишње бробе са алкохолом. Већ у његовим двадестим годинама здравље му је било озбиљно нарушено због претеране конзумације алкохола. "Тело ми је… »
Језива исповест басисте "Ганса": Даф Мекаган 12 година није пио воду, панкреас му експлодирао
Мондо 17.07.2025
Легендарни "Ганси" наступиће сутра пред домаћом публиком на Ушћу, а јавност је у прилици да открије и шокантне детаље из живота чланова бенда. Басиста бенда Даф Мекаган, који је водио битку са алкохолом, био је на ивици смрти… »
Шокантна исповест басисте групе Гунс Н' Росес: "Нисам пио воду 12 година, панкреас ми је експлодирао"
Телеграф 17.07.2025
У периоду највеће светске славе, док је са бендом Гунс Н' Росес пунио стадионе, басиста Даф Мекаган водио је битку са алкохолом, која га је довела на ивицу смрти пре него што је напунио тридесету. „Тело ми је отказивало, коса ми… »
Вести дана »

Председник Србије Александар Вучић На војној паради представљен понос Србије, хоћемо мир, али чувамо територију
Дневник пре 10 минутајош 108 повезаних

Ништа од медаље за Србију: Адриана Вилагош осма на свету у бацању копља
Дневник пре 25 минутајош 30 повезаних