Povezane vesti

Iznenađenje nad iznenađenjima: Dejan Stanković novi selektor Srbije?

Iznenađenje nad iznenađenjima: Dejan Stanković novi selektor Srbije?

Večernje novosti pre 22 dana
DEJAN Stanković, trener Spartaka govorio je o ambicijama i planovima u karijeri. FOTO: Profimedia Dejan Stanković, trener Spartaka iz Moskve u intervjuu za Jutjub kanal Nobel otvoreno je govorio o svojim ambicijama i planovima u karijeri. U medijima se… »
Dejan Stanković progovorio o reprezentaciji Srbije: "Ja sam baš daleko" VIDEO

Dejan Stanković progovorio o reprezentaciji Srbije: "Ja sam baš daleko" VIDEO

B92 pre 22 dana
Dejan Stanković će i naredne sezone će sedeti na klupi moskovskog Spartaka. a u intervjuu za Jutjub kanal "Nobel" otvoreno je govorio o svojim ambicijama i planovima među kojima se nalazi i reprezentacija Srbije. U domaćim medijima nedavno se pojavila… »
Jaka poruka Dejana Stankovića o Evropi: "Ja sam dete sankcija, sve drugo treba da se stavi po strani"

Jaka poruka Dejana Stankovića o Evropi: "Ja sam dete sankcija, sve drugo treba da se stavi po strani"

Telegraf pre 22 dana
Mladi srpski trener Dejan Stanković i iduće sezone će ostati u Spartaku iz Moskve, ali i kao što je poznato on neće igrati u Evropi. Upravo o tome je govorio i u intervjuu na Jutjub kanalu "Nobel". On je tamo govorio o mnogim temama, između ostalog je… »
Dejan Stanković progovorio o preuzimanju reprezentacije Srbije

Dejan Stanković progovorio o preuzimanju reprezentacije Srbije

Telegraf pre 22 dana
Srpski trener Dejan Stanković i naredne sezone će ostati na mestu trenera Spartaka, pošto je produžio ugovor sa ovom ekipom, dok je sada bio gost u intervjuu na Jujtub kanalu "Nobel", gde je pričao o brojnim temama. Nedavno se u medijima pojavila i… »

Vesti dana »