Повезане вести
Изненађење над изненађењима: Дејан Станковић нови селектор Србије?
Вечерње новости 17.07.2025
ДЕЈАН Станковић, тренер Спартака говорио је о амбицијама и плановима у каријери. ФОТО: Профимедиа Дејан Станковић, тренер Спартака из Москве у интервјуу за Јутјуб канал Нобел отворено је говорио о својим амбицијама и плановима у… »
Дејан Станковић проговорио о репрезентацији Србије: "Ја сам баш далеко" ВИДЕО
Б92 17.07.2025
Дејан Станковић ће и наредне сезоне ће седети на клупи московског Спартака. а у интервјуу за Јутјуб канал "Нобел" отворено је говорио о својим амбицијама и плановима међу којима се налази и репрезентација Србије. У домаћим… »
Јака порука Дејана Станковића о Европи: "Ја сам дете санкција, све друго треба да се стави по страни"
Телеграф 17.07.2025
Млади српски тренер Дејан Станковић и идуће сезоне ће остати у Спартаку из Москве, али и као што је познато он неће играти у Европи. Управо о томе је говорио и у интервјуу на Јутјуб каналу "Нобел". Он је тамо говорио о многим… »
Дејан Станковић проговорио о преузимању репрезентације Србије
Телеграф 17.07.2025
Српски тренер Дејан Станковић и наредне сезоне ће остати на месту тренера Спартака, пошто је продужио уговор са овом екипом, док је сада био гост у интервјуу на Јујтуб каналу "Нобел", где је причао о бројним темама. Недавно се у… »
Вести дана »
(БЛОГ) Шетња од ФДУ до институција које су "ћутале": Студенти и грађани обишли Општину Нови Београд
Н1 Инфо пре 6 минутајош 30 повезаних
Огласио се медведев након вести о украјинском преговарачком тиму Његове речи затресле планету
Ало пре 26 минутајош 27 повезаних
Вучић: Без лиценце рафинерија стаје, преговори са САД о НИС-у у току
Радио 021 пре 1 сатјош 19 повезаних
Хладно и облачно време са кишом и снегом у Србији 22. и 23. новембра 2025.
Наслови.аи пре 41 минутајош 24 повезане
Европа скептична према Трамповом мировном плану: „Важно је како ће се рат завршити, услове мора да одреди Украјина“
Недељник пре 2 сатајош 17 повезаних