Povezane vesti
"Ovo su vanredne: Okolnosti!" Da li će policija obezbeđivati polaganje prijemnih ispita na fakultetima, kada i gde će oni biti…
Blic 17.07.2025
Prijemni ispiti na fakultetima Univerziteta u Beogradu ove godine donose izazove zbog vanrednih okolnosti u kojima se odvijaju i blokada na pojedinim fakultetima. Termini polaganja pomereni su za mesec dana, a organizacija ispita i dalje izaziva dileme… »
"Ovo su vanredne: Okolnosti!" Da li će policija obezbeđivati polaganje prijemnih ispita na fakultetima, kada i gde će oni biti…
Blic 17.07.2025
Prijemni ispiti na fakultetima Univerziteta u Beogradu ove godine donose izazove zbog vanrednih okolnosti u kojima se odvijaju i blokada na pojedinim fakultetima. Termini polaganja pomereni su za mesec dana, a organizacija ispita i dalje izaziva dileme… »
Vesti dana »
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 27 minutajoš 30 povezanih
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za Ukrajinu
Blic pre 47 minutajoš 32 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 22 minutajoš 31 povezana
Šta ako Narodna banka Srbije bude na udaru sankcija zbog NIS-a? Ekonomista objasnio moguće posledice po građane
Mondo pre 12 minutajoš 20 povezanih