Повезане вести
Федерер посетио Надала (ФОТО, ВИДЕО)
Вести онлине 17.07.2025
Швајцарски тенисер Роџер Федерер посетио је великог ривала Рафаела Надала на његовој академији на Мајорки. Федерер је у друштву супруге Мирке стигао у Шпанију и том приликом се видео са Рафом, на чијем је опроштају од Ролан… »
Федерер посетио Надала ВИДЕО
Б92 17.07.2025
Швајцарски тенисер Роџер Федерер посетио је великог ривала Рафаела Надала на његовој академији на Мајорки. Федерер је у друштву супруге Мирке стигао у Шпанију и том приликом се видео са Рафом, на чијем је опроштају од Ролан… »
Федерер дошао код Надала у посету
Нова 17.07.2025
Роџер Федерер, легендарни бивши швајцарски тенисер, посетио је некада великог ривала Рафаела Надала на његовој академији на Мајорки. Федерер је у друштву супруге Мирке дошао у Шпанију и одлучили су да посете Надалову академију… »
Федерер био у гостима код Надала
Спорт клуб 17.07.2025
Некада велики ривали, сада пријатељи – Роџер Федерер посетио је академију Рафаела Надала на Мајорки. “Заиста сам уживао у нашем јутру на Академији”, написао је Надал на друштвеним мрежама. 👋🏼 @рогерфедерер! Реалли ењоиед оур… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 8 сатијош 1 повезана