Повезане вести

Катарина Богићевић показала девојку? Звездана из хит серије "Фолк" открила све на Инстаграму

Катарина Богићевић показала девојку? Звездана из хит серије "Фолк" открила све на Инстаграму

Мондо 17.07.2025
Наводна партнерка Катарине Богићевић, која је играла главну улогу у серији "Фолк", данас слави 31. рођендан, а певачица је искористила прилику да јој јавно честита видеом у којем стоји потпис "не знам зашто сви мисле да смо… »
Наша певачица признала истополну везу Девојци честитала рођендан емотивним видеом!

Наша певачица признала истополну везу Девојци честитала рођендан емотивним видеом!

Ало 17.07.2025
Њена партнерка данас слави 31. рођендан, а баш на тај дан одлучила је да јавно призна истополну везу. Певачица и глумица, Катарина Богићевић, објавила је емотиван видео са девојком, којој се том приликом објавила емотивним… »
Љубе се у уста и држе за руке: Наша позната глумица објавила снимак са женом и шокирала све: "Показала си ми како да пробудим…

Љубе се у уста и држе за руке: Наша позната глумица објавила снимак са женом и шокирала све: "Показала си ми како да пробудим…

Блиц 17.07.2025
Певачица и глумица Катарину Богићевић изненадила је све данас својом објавом. Катарину Богићевић, познатија као Кејт, данас је објавила емотиван видео и извесној девојци се обратила емотивним речима, а на снимку се могло видети и… »

Вести дана »