Povezane vesti

Katarina Bogićević pokazala devojku? Zvezdana iz hit serije "Folk" otkrila sve na Instagramu

Katarina Bogićević pokazala devojku? Zvezdana iz hit serije "Folk" otkrila sve na Instagramu

Mondo pre 22 dana
Navodna partnerka Katarine Bogićević, koja je igrala glavnu ulogu u seriji "Folk", danas slavi 31. rođendan, a pevačica je iskoristila priliku da joj javno čestita videom u kojem stoji potpis "ne znam zašto svi misle da smo zajedno", a u kojem se vidi… »
Naša pevačica priznala istopolnu vezu Devojci čestitala rođendan emotivnim videom!

Naša pevačica priznala istopolnu vezu Devojci čestitala rođendan emotivnim videom!

Alo pre 21 dana
Njena partnerka danas slavi 31. rođendan, a baš na taj dan odlučila je da javno prizna istopolnu vezu. Pevačica i glumica, Katarina Bogićević, objavila je emotivan video sa devojkom, kojoj se tom prilikom objavila emotivnim rečima. Njena partnerka danas… »
Ljube se u usta i drže za ruke: Naša poznata glumica objavila snimak sa ženom i šokirala sve: "Pokazala si mi kako da probudim…

Ljube se u usta i drže za ruke: Naša poznata glumica objavila snimak sa ženom i šokirala sve: "Pokazala si mi kako da probudim…

Blic pre 21 dana
Pevačica i glumica Katarinu Bogićević iznenadila je sve danas svojom objavom. Katarinu Bogićević, poznatija kao Kejt, danas je objavila emotivan video i izvesnoj devojci se obratila emotivnim rečima, a na snimku se moglo videti i kako se njih dve ljube u… »

Vesti dana »