Povezane vesti

Izletelo mu! Jovan Pejić otkrio koliko je novca zaradio učešćem u rijalitiju: Do kraja ću da uživam! Za ovu cifru ljudi rade 5…

Izletelo mu! Jovan Pejić otkrio koliko je novca zaradio učešćem u rijalitiju: Do kraja ću da uživam! Za ovu cifru ljudi rade 5…

Kurir 17.07.2025
Jovan Pejić Peja u septembru prošle godine ušao je u rijaliti program "Elita". Sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peja sve vreme bio je glavna tema gleadalaca zbog veze sa učesnicom Enom Čolić. Peja je svojevremeno otkrio koliki je njegov honorar -… »
Otkriveno koliki honorar ima Jovan Pejić Peja: Sin Zlate Petrović zaradio vrtoglavu cifru, izlanuo se uživo

Otkriveno koliki honorar ima Jovan Pejić Peja: Sin Zlate Petrović zaradio vrtoglavu cifru, izlanuo se uživo

Telegraf 17.07.2025
Aktuelni učesnik i finalista rijaliti programa "Elita 8", Jovan Pejić Peja, svojevremeno se pohvalio koliko je novca zaradio tokom učešća u ovom šou programu. Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje pohvalio se pozamašnom cifrom, koja… »
Evo koliki je honorar jovana Pejića Peje Javno otkrio cifru, pa pozdravio mamu i tatu!

Evo koliki je honorar jovana Pejića Peje Javno otkrio cifru, pa pozdravio mamu i tatu!

Alo 17.07.2025
Zlatin i Pejin sin se obogatio u rijalitiju. Jovan Pejić, sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, svojevremeno se pohvalio koliko je novca zaradio tokom učešća u rijalitiju Elita. – Srećan sam što sam uzeo novac. Mama i tata, imam… »

Vesti dana »

RHMZ upozorava na nizak vodostaj Dunava od Bezdana do Novog Sada

RHMZ upozorava na nizak vodostaj Dunava od Bezdana do Novog Sada

Radio 021 pre 26 minutajoš 19 povezanih
Srbija slavi Svetog Savu

Srbija slavi Svetog Savu

Vesti online pre 1 satjoš 17 povezanih
Na današnji dan 27. januar

Na današnji dan 27. januar

Beta pre 21 minutajoš 12 povezanih