Povezane vesti
Izletelo mu! Jovan Pejić otkrio koliko je novca zaradio učešćem u rijalitiju: Do kraja ću da uživam! Za ovu cifru ljudi rade 5…
Kurir pre 14 dana
Jovan Pejić Peja u septembru prošle godine ušao je u rijaliti program "Elita". Sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peja sve vreme bio je glavna tema gleadalaca zbog veze sa učesnicom Enom Čolić. Peja je svojevremeno otkrio koliki je njegov honorar -… »
Otkriveno koliki honorar ima Jovan Pejić Peja: Sin Zlate Petrović zaradio vrtoglavu cifru, izlanuo se uživo
Telegraf pre 14 dana
Aktuelni učesnik i finalista rijaliti programa "Elita 8", Jovan Pejić Peja, svojevremeno se pohvalio koliko je novca zaradio tokom učešća u ovom šou programu. Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje pohvalio se pozamašnom cifrom, koja… »
Evo koliki je honorar jovana Pejića Peje Javno otkrio cifru, pa pozdravio mamu i tatu!
Alo pre 15 dana
Zlatin i Pejin sin se obogatio u rijalitiju. Jovan Pejić, sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, svojevremeno se pohvalio koliko je novca zaradio tokom učešća u rijalitiju Elita. – Srećan sam što sam uzeo novac. Mama i tata, imam… »
Vesti dana »

Lukašenko: "Niko neće moći da baci Rusiju i Belorusiju na kolena. Tramp da ne pokušava..."
Telegraf pre 56 minutajoš 31 povezana

Masovna hapšenja u slučaju nadstrešnice od jutros: Predstava ili odmazda – koja je bila uloga svih uhapšenih?
Nova ekonomija pre 31 minutajoš 223 povezane

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i posledice po predsednički mandat u Republici Srpskoj
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 93 povezane

Dačić: Akustični lrad uređaji vraćeni u magacine, ponudili smo ih aerodromima
Telegraf pre 4 satijoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih