Povezane vesti

Izletelo mu! Jovan Pejić otkrio koliko je novca zaradio učešćem u rijalitiju: Do kraja ću da uživam! Za ovu cifru ljudi rade 5…

Izletelo mu! Jovan Pejić otkrio koliko je novca zaradio učešćem u rijalitiju: Do kraja ću da uživam! Za ovu cifru ljudi rade 5…

Kurir pre 14 dana
Jovan Pejić Peja u septembru prošle godine ušao je u rijaliti program "Elita". Sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peja sve vreme bio je glavna tema gleadalaca zbog veze sa učesnicom Enom Čolić. Peja je svojevremeno otkrio koliki je njegov honorar -… »
Otkriveno koliki honorar ima Jovan Pejić Peja: Sin Zlate Petrović zaradio vrtoglavu cifru, izlanuo se uživo

Otkriveno koliki honorar ima Jovan Pejić Peja: Sin Zlate Petrović zaradio vrtoglavu cifru, izlanuo se uživo

Telegraf pre 14 dana
Aktuelni učesnik i finalista rijaliti programa "Elita 8", Jovan Pejić Peja, svojevremeno se pohvalio koliko je novca zaradio tokom učešća u ovom šou programu. Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje pohvalio se pozamašnom cifrom, koja… »
Evo koliki je honorar jovana Pejića Peje Javno otkrio cifru, pa pozdravio mamu i tatu!

Evo koliki je honorar jovana Pejića Peje Javno otkrio cifru, pa pozdravio mamu i tatu!

Alo pre 15 dana
Zlatin i Pejin sin se obogatio u rijalitiju. Jovan Pejić, sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, svojevremeno se pohvalio koliko je novca zaradio tokom učešća u rijalitiju Elita. – Srećan sam što sam uzeo novac. Mama i tata, imam… »

Vesti dana »