Povezane vesti
Udruženje "Zaštitimo Jadar i Rađevinu": Savet Evrope razmatra žalbu protiv Vlade zbog projekta Jadar
Insajder 17.07.2025
Biro Stalnog odbora Sekretarijata Bernske konvencije pri Savetu Evrope razmatrao je žalbu Udruženja "Zaštitimo Jadar i Rađevinu" protiv Vlade Srbije zbog nezakonitog usvajanja Prostornog plana područja posebne namene za projekat Jadar i tražio od Vlade… »
Razmatra se žalba Udruženja Zaštitimo Jadar i Rađevinu protiv Vlade Srbije pri SE
Nova 17.07.2025
Biro Stalnog odbora Sekretarijata Bernske konvencije pri Savetu Evrope razmatrao je žalbu Udruženja "Zaštitimo Jadar i Rađevinu" protiv Vlade Srbije zbog nezakonitog usvajanja Prostornog plana područja posebne namene za projekat Jadar i tražio od Vlade… »
Žalba Udruženja Zaštitimo Jadar i Rađevinu protiv Vlade Srbije razmatrana pri Savetu Evrope
Radio 021 17.07.2025
Žalba Udruženja Zaštitimo Jadar i Rađevinu protiv Vlade Srbije, razmatra se pri Savetu Evrope, saopštilo je to udruženje. "Biro Stalnog odbora Sekretarijata Bernske konvencije pri Savetu Evrope razmatrao je žalbu Udruženja 'Zaštitimo Jadar i Rađevinu'… »
Razmatra se žalba Udruženja Zaštitimo Jadar i Rađevinu protiv Vlade Srbije pri SE
N1 Info 17.07.2025
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 2 satajoš 37 povezanih
Mančester siti zaleđen u Norveškoj: Bodo Glimt šokirao Gvardiolu i "građane" het-trik nestvarnog Hega! Golčina Stankovića u pokeru Briža u Kazahstanu!
Kurir pre 34 minutajoš 27 povezanih
Broj pratilaca na profilu Radara porastao za skoro 30.000 za pola sata
Radar pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 59 minutajoš 58 povezanih