Povezane vesti
Zlata i Peja ponovo zajedno? Voditelj progovorio nakon toliko godina, pa otkrio koju ženu sanja noćima
Alo pre 15 dana
Pejin život kao filmski scenario. Zoran Pejić Peja trenutno uživa na letovanju u Dobrim Vodama, dok planira susret sa bivšom suprugom Zlatom Petrović. Peja se trenutno nalazi na odmoru u Crnoj Gori, a domaći mediji razgovarali su s njim o bivšoj supruzi… »
Jovan Pejić otkrio koliko je para zaradio u Eliti 8: Izletelo mu i cifra je velika: "Srećan sam što sam uzeo novac"
Blic pre 16 dana
Jovan Pejić, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, napravio je pravu pometnju svojim učešćem u rijalitiju "Zadruga 8 Elita". Jovan se voleo i svađao sa svojom devojkom Enom Čolić pred kamerama, a sada je pred finale, otkrio koliko parada je zaradio u… »
(Video) "prevario sam Zlatu Petrović zbog jovana": Peja progovorio o ljubavi sa bivšom ženom, ali i sinu i Eni: "Očekujem da…
Blic pre 16 dana
Voditelj Zoran Pejić Peja, trenutno je treći put na odmoru na moru. Peja stariji nalazi se u Dobrim Vodama, dok je ranije bio u Opatiji, ali i na moru sa majkom. Kako je rekao za "Blic", on uskoro očekuje u apartmanima i njegovu bivšu ženu Zlatu Petrović… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 2 satajoš 74 povezane

Trovanje hranom u Vranju: Dvadeset osoba zatražilo pomoć, hospitalizovano šestoro
Serbian News Media pre 12 minutajoš 28 povezanih

Višković o Oluji: Ono što se danas slavi u Hrvatskoj kao pobeda, za srpski narod je dan tuge
Telegraf pre 2 satajoš 38 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 48 povezanih