Povezane vesti

Ovo su honorari rijaliti učesnika: Neki ušli za siću, a drugi zgrću bogatstvo: Za nedelju dana hiljade evra

Ovo su honorari rijaliti učesnika: Neki ušli za siću, a drugi zgrću bogatstvo: Za nedelju dana hiljade evra

Blic pre 20 dana
Iako je u rijalitiju "Zadruga" strogo zabranjena polemika o honorarima takmičara, neke informacije ipak dospeju u javnost. Kako prenose domaći mediji, postoji razlika izmđu novih učesnika koji, kroz ovaj format žele prvi put da se afirmiše i takozvanih… »
Ovo su honorari rijaliti učesnika! Oni su zaradili pravo bogatstvo, Maja uzima hiljade evra nedeljno, a kad čujete koliko Lepi…

Ovo su honorari rijaliti učesnika! Oni su zaradili pravo bogatstvo, Maja uzima hiljade evra nedeljno, a kad čujete koliko Lepi…

Kurir pre 20 dana
Iako je u rijalitiju " Zadruga" strogo zabranjena polemika o honorarima takmičara, neke informacije ipak dospeju u javnost. Kako prenose domaći mediji, postoji razlika izmđu novih učesnika koji, kroz ovaj format žele prvi put da se afirmiše i takozvanih… »
Pred sam kraj Elite 8 otkrivena strogo čuvana tajna Razotkriven najpoznatiji rijaliti učesnik

Pred sam kraj Elite 8 otkrivena strogo čuvana tajna Razotkriven najpoznatiji rijaliti učesnik

Alo pre 20 dana
Rijaliti učesnicima je strogo zabranjeno da govore o honorarima i ugovorima. Bliži se finale "Zadruge 8 Elite", a i dalje mnoge zanima koliki su honorari učesnika ovog rijalitija. Naime, kao i prethodnih godina, nepoznati učesnici plaćeni su dosta manje… »
Isplivali honorari rijaliti učesnika! Evo kolike su im nedeljne zarade, a ona uzima i do nekoliko hiljada evra

Isplivali honorari rijaliti učesnika! Evo kolike su im nedeljne zarade, a ona uzima i do nekoliko hiljada evra

Telegraf pre 20 dana
Kako se bliži finale rijalitija "Elita 8", sve više pažnje javnosti privlače ne samo odnosi među učesnicima, već i honorari koje zarađuju za svoje učešće. I dok produkcija strogo zabranjuje takmičarima da javno govore o ugovorima, brojne informacije već… »
24 Sata pred finale Elite 8, produkcija donela neočekivanu odluku Takmičarima neće biti svejedno, evo šta ih čeka posle svega…

24 Sata pred finale Elite 8, produkcija donela neočekivanu odluku Takmičarima neće biti svejedno, evo šta ih čeka posle svega…

Alo pre 20 dana
Finale "Zadruge 8 Elite" sutra od 21h. Sutra je veliko finale "Zadruge 8 Elite", a samo dan pred sam kraj rijalitija takmičari će dobiti poruke od svojih najdražih i nema sumnje da će to izazvati suze pred kamerama. Naime, voditeljka Ivana Šopić danas će… »
Dan pred veliko finale Elite 8: Produkcija donela odluku, takmičari će briznuti u plač - ovo niko ne očekuje

Dan pred veliko finale Elite 8: Produkcija donela odluku, takmičari će briznuti u plač - ovo niko ne očekuje

Blic pre 20 dana
Sutra je veliko finale "Zadruge 8 Elite", a samo dan pred sam kraj rijalitija takmičari će dobiti poruke od svojih najdražih i nema sumnje da će to izazvati suze pred kamerama. Naime, voditeljka Ivana Šopić danas će iznenaditi finaliste Zadruge 8 Elite i… »
Dan pred finale Elite 8, produkcija donela konačnu odluku! Danas će svi finalisti ostati zatečeni

Dan pred finale Elite 8, produkcija donela konačnu odluku! Danas će svi finalisti ostati zatečeni

Telegraf pre 20 dana
Sutra je veliko finale " Zadruge 8 Elite", a samo dan pred sam kraj rijalitija takmičari će dobiti poruke od svojih najdražih i nema sumnje da će to izazvati suze pred kamerama. Naime, voditeljka Ivana Šopić danas će iznenaditi finaliste Zadruge 8 Elite… »
Dan pred veliko finale elite 8: Evo ko je sinoć napustio rijaliti, ona je bila jedan od favorita

Dan pred veliko finale elite 8: Evo ko je sinoć napustio rijaliti, ona je bila jedan od favorita

Blic pre 20 dana
Sinoć su "Zadrugu 8 Elitu" napustile Ana Nikolić i Jordanka Denčić Džordi. Naime, dan pred finale, "Zadrugu 8 Elitu" su napustile Ana Nikolić, koja je osvojila 28. mesto, i Jordanka Denčić Džordi, koja je osvojila 27. mesto. - Svi znaju da je moj tata… »
Ovo niko nije očekivao Takmičarka koja je bila favorit ispala dan pred finale!

Ovo niko nije očekivao Takmičarka koja je bila favorit ispala dan pred finale!

Alo pre 20 dana
Sutra veče će se držati veliko finale Elite 8. Dan pred finale "Elite 8" napustile su Ana Nikolić, koja je osvojila 28. mesto, i Jordanka Denčić Džordi, koja je osvojila 27. mesto. Nikolićeva je nakon izlaska prokomentarisala svoj boravak u Beloj kući… »
Majka joj je jako loše, otac joj je umro, a dečko je maltretirao: Veliki favorit ispao veče pred finale Elite

Majka joj je jako loše, otac joj je umro, a dečko je maltretirao: Veliki favorit ispao veče pred finale Elite

Telegraf pre 20 dana
Sinoć su "Zadrugu 8 Elitu" napustile Ana Nikolić i Jordanka Denčić Džordi. Naime, dan pred finale, "Zadrugu 8 Elitu" su napustile Ana Nikolić, koja je osvojila 26. mesto, i Jordanka Denčić Džordi, koja je osvojila 27. mesto. - Svi znaju da je moj tata… »

Vesti dana »