Povezane vesti
Nije dovoljno moja ostavka sada treba i moja glava Lider naprednjaka Vučević raskrinkao pozadinu ideologa napada na kuće…
Dnevnik pre 21 dana
Lider naprednjaka i savetnik predsednika republike Miloš Vučević izjavio je za Euronjuz da se dolasci i napadi blokadera na kuće političkih neistomoišljenika nisu desili slučajno., kao i da se takve stvari nisu mogle videti u Srbiji za 30 godina… »
Vučević: U Srbiji do sada niko nije napadao porodice zbog različitih političkih stavova
RTV pre 20 dana
BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević izjavio je danas da za 30 godina višestranačkog života u Srbiji nije viđeno da neko napada porodice i porodične domove zbog različitih političkih stavova… »
Vučević: U Srbiji do sada niko nije napadao porodice zbog različitih političkih stavova
Blic pre 20 dana
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević izjavio je danas da za 30 godina višestranačkog života u Srbiji nije viđeno da neko napada porodice i porodične domove zbog različitih političkih stavova. - Za 30… »
NIN pre 20 dana
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević izjavio je da za 30 godina višestranačkog života u Srbiji nije viđeno da neko napada porodice i porodične domove zbog različitih političkih stavova. "Za 30 godina… »
Demonstranti u Novom Sadu adrese funkcionera koje će "posetiti" biraju putem "točka (ne)sreće"
Euronews pre 20 dana
Gostujući na Euronews Srbija predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i bivši premijer Miloš Vučević govorio je o protestima ispred stanova funkcionera u Novom Sadu, među kojima se našao i njegov dom. On je kao "odvratnost" opisao to da odluka tzv… »
Vučević za Euronews Srbija: Opozicija prešla "crvenu liniju", odvratan napad na mene i moju porodicu
Euronews pre 21 dana
Grupa građana i studenata okupila se pre dve večeri ispred kuće predsednika SNS-a Miloša Vučevića u Novom Sadu, što je on okarakterisao kao prelaženje "crvene linije" i napad na njega i njegovu porodicu. "Nisu oni nezadovoljni, došli su sa jasnim ciljem… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 34 povezane

Pet scenarija za kraj rata u Ukrajini: Zašto su Putin i Tramp sad rešili da se sastanu?
Telegraf pre 43 minutajoš 29 povezanih

Stanje na putevima: Putnička vozila najduže čekaju na izlazu na Batrovcima – 180 minuta
Glas Zaječara pre 1 satjoš 12 povezanih

SAD nude nagradu od 50 miliona dolara za informacije koje bi dovele do hapšenja predsednika Venecuele
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih