Povezane vesti
SNS u opoziciji i SNS na vlasti: Zašto Vučić danas ne da izbore, a pre 14 godina na ulici ih je sam tražio?
Glas Zaječara 18.07.2025
„Rukovodim se interesima naroda i države, a interes nije da sada imamo izbore. Na izbore će se ići u decembru 2026. godine, kada sve bude spremno za Ekspo, jer ne želim da se država sramoti“, poručio je nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
SNS u opoziciji i SNS na vlasti: Zašto Vučić danas ne da izbore, a pre 14 godina ih je sam tražio na ulici?
Danas 18.07.2025
„Rukovodim se interesima naroda i države, a interes nije da sada imamo izbore. Na izbore će se ići u decembru 2026. godine, kada sve bude spremno za Ekspo, jer ne želim da se država sramoti“, poručio je nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Vesti dana »
Studenti odgovorili na poziv RTS-a na debatu: Ne mora svaka izborna lista biti predstavljena kroz jednog čoveka
Moj Novi Sad pre 46 minutajoš 39 povezanih
Uhapšeni u blizini britanske vojne baze ostaju u pritvoru zbog sumnje na terorizam
N1 Info pre 36 minutajoš 31 povezana
Tramp najavio nove pregovore naredne nedelje, Arakči poručuje: Iran spreman za rat, ali ne odustaje od diplomatije
NIN pre 2 satajoš 27 povezanih
Referendum u Švajcarskoj o strožoj definiciji vojne neutralnosti
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih