Povezane vesti
"Pobegla je sa detetom, to je otmica" Daniel Popović optužio bivšu ženu: Uhvatio sam je na delu...
Kurir 18.07.2025
Daniel Popović, pevač koji je vlasnik hita "Džuli" i koji je uživao ozbiljnu popularnost u SFRJ, ženio se četiri puta, a sa jednom od bivših supruga doživeo je pravi pakao. Popović je bio četiri puta u braku, a sada po prvi put govori o tome šta je sve… »
"Pobegla je sa mojim sinom, to je otmica" Pevač čuvenog hita tužio bivšu: "Uhvatio sam je na delu! Odgovaraće"
Telegraf 18.07.2025
Daniel Popović, pevač koji je vlasnik hita "Džuli" i koji je uživao ozbiljnu popularnost u SFRJ, ženio se četiri puta, a sa jednom od bivših supruga doživeo je pravi pakao. Daniel Popović nije krio svoje ljubavne izbore i zna se da je bio četiri puta u… »
Vesti dana »
"Imate rok od 60 dana": Tramp pred liderima G7 zapretio Iranu: "Ne želim da vas bombardujem, ali moraću ako to ne uradite"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Nešović: Polaganje mature u Nišu proteklo regularno, u skladu sa stručnim uputstvom
Telegraf pre 2 satajoš 62 povezane
Srbija Ziđin Koper reaguje povodom odluke američke carine da zaustavi promet robe sa njom
Glas Zaječara pre 28 minutajoš 23 povezane
Sirija upada u Liban, rat zahvata ceo Bliski istok: Tramp nagovorio sirijskog predsednika na ludački potez - Vrata pakla su otvorena
Večernje novosti pre 2 satajoš 34 povezane
Nove izmene Mrdićevih zakona: Da li ih je Venecijanska komisija popravila
BBC News pre 2 satajoš 48 povezanih