Povezane vesti
"Pobegla je sa detetom, to je otmica" Daniel Popović optužio bivšu ženu: Uhvatio sam je na delu...
Kurir 18.07.2025
Daniel Popović, pevač koji je vlasnik hita "Džuli" i koji je uživao ozbiljnu popularnost u SFRJ, ženio se četiri puta, a sa jednom od bivših supruga doživeo je pravi pakao. Popović je bio četiri puta u braku, a sada po prvi put govori o tome šta je sve… »
"Pobegla je sa mojim sinom, to je otmica" Pevač čuvenog hita tužio bivšu: "Uhvatio sam je na delu! Odgovaraće"
Telegraf 18.07.2025
Daniel Popović, pevač koji je vlasnik hita "Džuli" i koji je uživao ozbiljnu popularnost u SFRJ, ženio se četiri puta, a sa jednom od bivših supruga doživeo je pravi pakao. Daniel Popović nije krio svoje ljubavne izbore i zna se da je bio četiri puta u… »
Vesti dana »
FIA ponovo režira zanimljiviju priču na krilima bizarnih odluka: Hamilton i Antoneli surovo kažnjeni pred trku!
Hot sport pre 2 satajoš 25 povezanih
Miroslav Tanjga nije više trener Vojvodine: Hvala svima na poverenju, probudili smo Novi Sad i to je jedna od velikih pobeda
Dnevnik pre 24 satajoš 23 povezane
(Video) Ovakav horor Francuska ne pamti, gore nebo i zemlja! Jezivi prizori iz evakuisanog grada, ljudi u strahu beže iz domova zbog vatrene oluje
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
Vučić: „U naredne tri godine najmanje milijardu evra investicija u zapadnu Srbiju“
Serbian News Media pre 2 satajoš 14 povezanih
(Video) Šok u Rusiji! Putinov prijatelj mu "sasuo" u lice predlog za Ukrajinu pred kamerama: Pogledajte njegovu reakciju
Blic pre 3 satajoš 17 povezanih